Kiralık Aşk 10. bölümde neler olacak merak konusu. Kiralık Aşk 10. bölüm izle. Kiralık Aşk 10. bölümde Defne'ye rakip kim olacak, işte detaylar...Kiralık Aşk 10. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek.Defne'nin Selim'in yanında çalışmaya başlaması Ömer'in davranışlarını etkiliyor. Fakat Defne'nin tahmin etmediği bir olay her şeyi değiştiriyor. Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak? İşte ipuçları...

KİRALIK AŞK 10. BÖLÜM

Defne artık Sinan’ın asistanı...
 
Sinan’ın yanında çalışmaya başlayan Defne, bundan sonra Ömer’le aralarının nasıl olacağını kara kara düşünüyor.  Ömer’in kendisine çok kızgın olacağını beklerken hiç de öyle olmuyor. Aksine Ömer’in tavırları, ikilinin arasındaki tansiyonu çok yükseltiyor. Ancak Defne’yi bu sefer bambaşka bir sürpriz bekliyor. Moda dünyasının ağır toplarından Feryal Tümen, Ömer’le açık açık flört ediyor. Bu durum Defne’yi çıldırtıyor! Kıskançlığına hakim olamayan Defne, sürekli kendini Ömer’in dibinde buluyor. Neriman, Yasemin yüzünden uğradığı hezimetten sonra, bir sonraki hamlesini düşünüyor. Konuya başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor. Acaba Neriman’ın aklından bu sefer neler geçiyor?
 
Yasemin’in gündemi ise bambaşka. Bugüne kadar kimsenin Yasemin’e davranmadığı gibi davranıyor İsmail. Ezberi bozulan Yasemin, İsmail’in aklını niye bu kadar meşgul ettiğini düşünmeye başlıyor.
 
Yayın Günü: 21 Ağustos Cuma
Yayın Saati: 20.00 

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Ömer, Defne’yi çok kızdırdığı için pişman olur. Ona kendini affettirmek ister.
Ve daha önce nasıl hırçın davrandıysa artık tam tersi, zarif ve kibar davranan bir Ömer vardır artık  Defne’nin karşısında! Ömer’in bu hiç tanımadığı ve bilmediği yüzü, Defne’nin şaşkın kalbini yumuşacık yapmaya yetmiştir.  
 
Neriman, Ömer ve Defne’yi bir araya getirme planlarına başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor: Onu kapıdan çıkarıp bacadan geri sokacak! Lansman gecesinde Koray’la birlikte, ortalığı birbirine katacak müthiş bir fikri var!
Sinan, Neriman’ın bu aşk oyununa artık bir son vermesini istiyor. Neriman’la konuşmaya gittiğinde, hiç beklemediği bir kişi Sinan’ın Defne’ye olan duygularını fark ediyor: Necmi.
 
KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl sıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.