Kiralık Aşk 11. bölüm Ffragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 10. son bölümde yine ekrana kilitledi. Kiralık Aşk 11. bölüm yeni bölüm fragmanında neler oluyor, izle..Sinan’ın yanında çalışmaya başlayan Defne, bundan sonra Ömer’le aralarının nasıl olacağını kara kara düşünüyor.  Ömer’in kendisine çok kızgın olacağını beklerken hiç de öyle olmuyor. Aksine Ömer’in tavırları, ikilinin arasındaki tansiyonu çok yükseltiyor. Ancak Defne’yi bu sefer bambaşka bir sürpriz bekliyor. Moda dünyasının ağır toplarından Feryal Tümen, Ömer’le açık açık flört ediyor. Bu durum Defne’yi çıldırtıyor! Kıskançlığına hakim olamayan Defne, sürekli kendini Ömer’in dibinde buluyor. Neriman, Yasemin yüzünden uğradığı hezimetten sonra, bir sonraki hamlesini düşünüyor. Konuya başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor. Acaba Neriman’ın aklından bu sefer neler geçiyor?

KİRALIK AŞK 11. BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK İZLE 

Yasemin’in gündemi ise bambaşka. Bugüne kadar kimsenin Yasemin’e davranmadığı gibi davranıyor İsmail. Ezberi bozulan Yasemin, İsmail’in aklını niye bu kadar meşgul ettiğini düşünmeye başlıyor.

Star tv’nin sevilen dizisi Kiralık aşk Cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. İzleyenleri ekranlara kilitleyen Kiralık Aşk dizisi heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da star tv’de. Detaylar haberimizde...

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk dizisinde yine aşk dolu heyecanlı sahneler sizleri bekliyor. Bu akşam saat 20.00’da ekranlara gelmeye hazırlanan Kiralık Aşk’ın 9. Bölümünün 1. ve 2. fragmanları yayınlandı. Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanında Ömer katolog resmindeki mankenin Defne olduğunu öğreniyor. Ömer Defne'nin orjinal resimleri olan kataloğu görüyor ve Defne'nin doğum izinden onu tanıyor. Yaz dizilerinin en çok izlenen yapımı olmayı başaran Kiralık Aşk'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacak?

KİRALIK AŞK 10. BÖLÜM ÖZETİ
Defne artık Sinan’ın asistanı...
Sinan’ın yanında çalışmaya başlayan Defne, bundan sonra Ömer’le aralarının nasıl olacağını kara kara düşünüyor.  Ömer’in kendisine çok kızgın olacağını beklerken hiç de öyle olmuyor. Aksine Ömer’in tavırları, ikilinin arasındaki tansiyonu çok yükseltiyor. Ancak Defne’yi bu sefer bambaşka bir sürpriz bekliyor. Moda dünyasının ağır toplarından Feryal Tümen, Ömer’le açık açık flört ediyor. Bu durum Defne’yi çıldırtıyor! Kıskançlığına hakim olamayan Defne, sürekli kendini Ömer’in dibinde buluyor. 
Neriman, Yasemin yüzünden uğradığı hezimetten sonra, bir sonraki hamlesini düşünüyor. Konuya başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor. Acaba Neriman’ın aklından bu sefer neler geçiyor?
Yasemin’in gündemi ise bambaşka. Bugüne kadar kimsenin Yasemin’e davranmadığı gibi davranıyor İsmail. Ezberi bozulan Yasemin, İsmail’in aklını niye bu kadar meşgul ettiğini düşünmeye başlıyor.

KİRALIK AŞK 9. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kiralık Aşk 9. bölüm izle.Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk 9. bölümde işler iyice karışıyor.Dizide işler iyice karışıyor.
Defne, Ömer’i affedecek mi? Olay yaratan Kiralık Aşk 9. bölümde  bu hafta neler oldu.Kiralık Aşk 9. bölümü buradan izleyebilirsiniz. Kiralık Aşk ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde.

Defne, Ömer’i affedecek mi?

Ömer, Defne’yi çok kızdırdığı için pişman olur. Ona kendini affettirmek ister.Ve daha önce nasıl hırçın davrandıysa artık tam tersi, zarif ve kibar davranan bir Ömer vardır artık  Defne’nin karşısında! Ömer’in bu hiç tanımadığı ve bilmediği yüzü, Defne’nin şaşkın kalbini yumuşacık yapmaya yetmiştir. 

Neriman, Ömer ve Defne’yi bir araya getirme planlarına başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor: Onu kapıdan çıkarıp bacadan geri sokacak! Lansman gecesinde Koray’la birlikte, ortalığı birbirine katacak müthiş bir fikri var! Sinan, Neriman’ın bu aşk oyununa artık bir son vermesini istiyor

Ünlü oyuncu Salih Bademci, kendisi gibi oyuncu sevgilisi İmer Özgün ile evlendi.

Son dönemin gözde dizisi Kiralık Aşk’ın Sinan’ı dizisi oyuncusu Salih Bademci, kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile dünya evine girdi.


4 yıldır birlikte olan çiftin Boğaziçi Üniversitesi Kennedy Lodge’da düzenlenen törenlerine Ulan İstanbul, Kiralık Aşk ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizilerinden oyuncu arkadaşları da katıldı.