Star TV'nin sevilen romantik aşk dizisi Kiralık Aşk 16 Aralık fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk'a yeni bölümde sürpriz bir isim dahil oldu. Günebakan, Kertenkele gibi dizilerde oyunculuğu ile büyük ses getiren Murat Balcı, ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk son bölümde, Seda Berensel’in (Müjde Uzman) eski eşini canlandıracak.

Kiralık aşk  65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yeni bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Kiralık Aşk dizisi 65. bölüm fragmanında Defne aşkına sahip çıkıyor. Ailesine beni ya Ömer'le kabul edin ya da ben gideyim diyen Defne, Ömer'e çok yorulduğunu söyler. Pamir, Ömer'in rahatsızlığını öğrenir ve gördüğü rüyaların bu yüzden olduğunu anlar. Kiralık Aşk 65. yeni bölüm fragmanı ile 16 Aralık Cuma akşamı ekrana geliyor.

Kiralık aşk  65. yeni son bölüm fragmanı izle

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer'le Defne artık çok daha sıcak, çok daha samimi. Yaşadıkları her şey onları birbirine daha çok yaklaştırıyor. Ömer'in sorunu git gide büyürken, Defne her an onun yanında olabilmek için kendi hayatında oldukça zorlanıyor. Ama her şeye rağmen aşk çok güzel!

KİRALIK AŞK 65. BÖLÜM FRAGMANI


Neriman artık şirkette! Hemen Koriş'le ortaklık kurup, ortalığa fitne fesat saçmaya, işleri karmakarışık etmeye başlıyorlar.

Bu arada Koriş, İso bebeğe bağlandı artık, kopamıyor. Kapısına gidiyor. Ona yeni kıyafetler almış. Birlikte gezip tozmak, zaman geçirmek istiyor. Fakat Nihan'dan bunun iznini almak kolay olmayacak. Defne'nin hayatında erteleyip durduğu, geriye atmaya çalıştığı kriz nihayet patlak veriyor. Ömer'le Defne'nin günden güne sevgili, sırdaş ve neredeyse suç ortağı olduğu, heyecan dolu bu bölüm, oldukça çarpıcı bir şekilde son buluyor…