Ömer ve Defne'nin aşkının anlatıldığı Kiralık Aşk 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Star TV'nin aşk dizisi Kiralık Aşk 21 Ekim Cuma bölümü şok eden gelişmelere sahne olacak. Ömer'in jesti Defne'yi sevinçten uçuracak ancak Pamir rahat durmaya pek niyetli değil. Kiralık Aşk son bölüm izle.

Ömer'in kiralık sevgilisi Defne büyük bir çıkmazın içinde. Ömer hala şifre olarak Defne'nin adını kullanıyor. Bunu öğrenen Defne şok oluyor ve eli ayağıtutmaz oluyor.

Kiralık aşk yeni bölüm fragmanı ile yine herkesi çok şaşırtacak. Ömer'in geri gelmesi ile altüst olan Defne Pamir'in ilgisi ile yeniden iyileşiyor. Defne ve Pamir'in birlikte zaman geçirdiğini gören Ömer ise hem çılgına dönüyor hem de Defne'yi geri kazanmanın yollarını arıyor.

Defne'nin önceki buluşmalarında içindeki herşeyi söylemesi ise Ömer'i yıldırmadı ve bundan sonra oldukça iddalı adımlar atmasında etkili oluyor. Pamir'de Defne'yi kazanmak için uğraşırken Ömer ile arasında gerginlik yaşanıyor. Ömer'e karşı durmaya çalışan Defne ise köşeye sıkışıyor ilk sezondaki yalanların ortaya çıkması ile rahatlayan Defne şimdi kendine güvenen ve tutkulu biri olarak izleyici karşısına çıkıyor.

KİRALIK AŞK 57. BÖLÜM FRAGMANI 



ÖMER VE PAMİR KRİZİ BAŞLADI

Şirkette tadilat sürerken Ömer ve Pamir arasında Defne için gizli bir savaş başlıyor. Defne artık üzülmemek için kendine duvarlar örüyor ve Ömer ile arasına mesafe koymaya çalışıyor. Şirketi yeniden ayaklandırmaya çalışan Ömer'in yardımına ise amcası Necmi yetişiyor. Tüm bunların yanında bir Sinan ve Seda arasında uzlaşma sağlanmaya çalışılıyor. Bu uzlaşma yeni bir yakınlaşmanın da habercisi oluyor. Giderek gerginleşen ortamı ise ortaya çıkan yeni bir gerçek yumuşatıyor. Ve Neriman ile Pamir arasında dengeler değişiyor, Neriman'ın kontrolü ise artık Pamir'in ellerine geçiyor. Defne için savaşanlardan biri olacağını iyice belli eden Pamir oyuna dahil olacağını söylüyor. Defne artık korkusuz ve yalansız olmanın verdiği güven ile hiçbir şeyden çekinmiyor.

Geçen sene star ekranlarında başlayan Kiralık Aşk yayınlandığı ilk günden itibaren rekor reytinglere imza atarak kısa sürede zirveye yerleşti. Tüm dünyanın ilgisini çeken ve birçok ülkenin yayınlamak için sabırsızlandığı dizinin yurtdışı satışını yürüten Global Agency, Ortaks Yapım ile beraber Kiralık Aşk’ın satışının yapıldığı ülkeleri açıkladı.

KİRALIK AŞK 21 EKİM CUMA FRAGMANI



Arnavutluk’ta Tring Tv’de yayında olan ve yüksek reyting oranları ile dikkat çeken Kiralık Aşk’ın ülkede büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor. Kazakistan’da ise Astana Tv’de yayınlanan Kiralık Aşk, TV kanalının izlenme oranlarını önemli ölçüde arttırmış durumda. Ortadoğu ülkeleri ve Makedonya satışları da tamamlanmış olan dizinin, bu ülkelerde de yeni yılda yayın hayatına başlaması planlanıyor.

Sonunda Defne ve Ömer, baş başa! Defne geldi ve gördü. Ömer ve Ömer’in hayatındaki hiçbir şey bıraktığı gibi değil… Artık gizli bir şey kalmadı. Defne; değişen, kötü giden, iyi olmayan her şey için kendini suçluyor. Bu defa ibre Defne’de.

Vicdan Defne’yi dürtüyor ve Ömer’e öyle bir jest ile geliyor ki; Ömer hem şaşkın hem mutlu. Bu jeste karşılık Ömer’in Defne’ye aldığı el emeği göz nuru armağanıyla hepimiz şaşkına dönüyoruz. Pamir masada restini çekti, artık Ömer’in açık açık üzerine oynuyor.

Sinan’a gece yarısı gelen sürpriz telefon hepimizi hayrete düşürüyor. Bu defa Sinan Seda yakınlaşması görülmeye değer. Seda’nın sorumlulukları ve Sinan’ın arzuları ilk kez kesişti. İlk viraj alınabilecek mi?  Koray’ın sefer ki kurbanı Seda… Koray Seda’yı fena halde köşeye sıkıştırdı. Diğer yandan şirkette parti heyecanı yaşanıyor. Partinin onur konuğu, baş misafiri ve ev sahibi Koray Sargın kendiyle yine çok mutlu. Neriman planın ne durumda olduğunu partiye katılarak görme fırsatı yakalıyor. Parti; Ömer, Pamir ve Defne üçgenine yeni bir soluk getiriyor. Ve parti sonrası beklenmedik gelişmelerle aksiyon perdesi aralanıyor.

İso, dalgaları teker teker yardı. Ve şimdi kıyıya bir adım daha yakın. Türkan’ın yardım isteği İso ve Ayşegül’ü baş başa bırakıyor. İso evden çıkarken yüreği daha ferah. Ayşegül’ün ise içini kaplayan sıkıntılar giderek büyüyor.