Star Tv'nin sevilen romantik aşk dizisi Kiralık Aşk 23 Aralık Cuma fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk 66. yeni bölüm fragmanı Defne'nin çılgın teklifine sahne olacak. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında Defne Ömer'in ülkeyi terk etme teklifine ne tepki verecek? Kiralık Aşk son bölüm haberi her hafta haber46'da...

Kiralık Aşk 66. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Star TV’nin heyecan dolu dizisi ve Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Kiralık Aşk son bölüm yine çok konuşulacak. Kiralık Aşk son bölüm ardından gözler yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Kiralık Aşk son bölümde; Defne, Ömer’e çılgın bir teklif sundu. Ömer bu teklifi kabul etti mi? Kiralık Aşk 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda görülen sahnelerden anlaşılacağı üzere Defne, Ömer’i Roma’ya gitmeye ikna etti. Defne için artık yeni bir başlangıç zamanı!

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Defne akıllara zarar bir çılgınlık yapıyor. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yok. Sadece Ömer var aklında. Ömer'in hiç görmediği deli Defoyla tanışma zamanı geldi. Karşısında çok farklı ve çılgın bir Defne var. Bakalım bir ipte iki cambaz neler yapıyormuş... Hangisinin daha cesur hangisinin daha gözü kara olduğunu görmenin vakti geldi. Aşk, git gide daha kavurucu bir hal alıyor. 

Diğer yanda, Sinan'ın derdi bambaşka... Pamir ise yolunu kaybetmiş durumda. İso fenalarda... Aşk acısı ve kafa karışıklığı, bütün erkekleri bir araya getiriyor. Hepsi birlikte balığa gidip, kafalarını dağıtmaya çalışıyorlar. Bu toplanmadan ise çok ilginç kararlar çıkacak. Her biri gidip hayatlarındaki düğümleri tek tek çözecek. 

Kiralık Aşk 23 Aralık Cuma 66.bölüm fragmanı izle

En çarpıcı olanıysa, Ömer ve Defne'nin aldıkları karar... Defne'nin çılgın teklifine, Ömer ne cevap verecek. Bunu gerçekten yapacaklar mı? 

KİRALIK AŞK MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman 26 Eylül 1984 İstanbul doğumludur. Pazarlama müdürü olarak çalışmasına rağmen ayrıca modellik ve oyunculuk da yapmaktadır. 32 yaşında olan oyuncu Müjde Uzman terazi burcudur. 2008 yılında Paramparça Aşklar isimli dizide Nil karakterini canlandırmasıyla ilk olarak televizyonda dizilerde oynamaya başlayan Müjde Uzman;  daha sonra 2010 yılında Kapalıçarşı ile Aşk Bir Hayal isimli dizilerde oynamıştır. 

Müjde Uzman
Muhteşem Yüzyıl isimli dizide de Armin karakterini canlandıran Müjde Uzman;  2013 tarihinde başrollerinde önemli isimlerin yer aldığı 20 Dakika isimli dizide Kuzgun karakterini canlandırmıştır.  2014 yılında ise Fatih isimli dizide Dilyar karakterini canlandıran Müjde Uzman son olarak Seda karakteri ile Kiralık Aşk dizisinde yer almaktadır. 

KİRALIK AŞK

Kiralık Aşk, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen ve Onur Büyüktopçu'nun paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir. 

Kiralık Aşk dizisi yine romantik komedi tarzında. Özellikle Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden, Kiraz Mevsimi gibi dizilerin çok reyting alması sebebiyle tüm yapımlar romantik komedi tarzında diziler hazırlamaya başladı.

Kiralık Aşk dizisinde fakir ama gururlu Defne ile zengin ve gururlu Sinan’ın aşklarını izleyeceğiz. Sinan’ın ailesi çok zengin ancak o kendi parasını kendi kazanma niyetinde arkadaşları ile girdikleri ayakkabı işinde oldukça başarılılılar. Defne ise babasını kaybetmiş güzel bir kız Defne, ailesinin geçimini garsonluk yaparak kazanmakta. Sinan ile de çalıştıkları restoranda karşılaşan Defne bakalım Sinan’ın teklifine nasıl bir yanıt verecek.