Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk, Cuma günü saat 20:30'da 5. bölümü ile ekranlara gelecek. Büyük heyecan yaratacak bir bölümle izleyiciyle buluşacak olan Kiralık Aşk 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. Kiralık Aşk 5. bölümü fragmanı izlemek için bu haberimizi takip edebilirsiniz. Kiralık Aşk son bölüm heyecanı özet bu haberimizde...


Kiralık Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin son bölümünde, Yasemin yüzünden şirkette hırsız konumuna düşen Defne, bunu bir türlü hazmedememektedir. Diğer yanda Ömer’in kafası çok karışıktır. Hisleri Defne’nin bu hırsızlığı yapmadığını söylese de kanıtlar aksini göstermektedir.  Yasemin ise bu manzarayı keyifle izlemekte, zafer sarhoşluğu yaşamaktadır. Ancak Neriman’ın Yasemin’in gerçek yüzünü ortaya çıkaracak dahice bir planı vardır.  Meydanı ona bırakmaya hiç niyeti yoktur. Neriman ve Yasemin arasındaki savaştan habersiz olan Ömer ve Defne, kendilerini beklenmedik bir aşk oyununun içinde bulacaktır.

Kiralık Aşk Dizisi Oyuncuları
 
Defne-Elçin Sangu,Ömer-Barış Arduç,Sinan-Salih Bademci,Yasemin-Sinem Öztürk,Neriman-Nergis Kumbasar,Necmi-Levent Ülgen,Hulusi-Ferdi Merter,Esra-Melisa Giz Cengiz,Türkan-Hikmet Körmükçü,İsmail-Kerem Fırtına,Nihan-Sanem Yeles,Koray-Onur Büyüktopçu,Serdar-Osman Akça,Vedat-Ender Sakallı.