Star TV ekranlarının sevilen dizisi 'Kiralık Aşk' Cuma akşamı 51. bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. Aşk, tutku ve gerilimin bir arada yaşandığı müthiş diziye ait Kiralık Aşk 51. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Kiralık Aşk 51. yeni son bölümde neler mi yaşanıyor? İşte merak edilen sorunun yanıtı bu haberimizde.

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar'ın başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk, heyecan ve aşk dolu 51. Bölümüyle Cuma akşamı 20:00’da Star TV ekranlarında olacak!



KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kiralık Aşk'ın son bölümünde Ömer dedesiyle karşı karşıya geliyor. Peki şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı yoksa... Ömer neden büyük tepki gösteriyor? Defne deli divane, her yerde Ömer'i neden arıyor? Peki Ömer nerede?

Sinan’ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin’le keskin bir virajın eşiğindeler.

Defne ise Ömer’in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi? soruları Kiralık Aşk 50. son bölümünde yanıt buldu.

KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Elçin Sangu - Defne Topal
Barış Arduç - Ömer İplikçi
Salih Bademci - Sinan Karakaya
Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar
Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi
Levent Ülgen - Necmi İplikçi
Ferdi Merter - Hulusi İplikçi
İsmail Karagöz - Şükrü
Hande Ağaoğlu - Mine
Hikmet Körmükçü - Türkan Topal
Melisa Giz Cengiz - Esra Topal
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan İyigünler
Onur Büyüktopçu - Koray Sargın
Osman Akça - Serdar Topal
Ender Sakallı - Vedat