Kiralık Aşk son bölüm yine izleyenleri ekrana kilitlemişti. Peki Kiralık Aşk 6 Ocak Cuma fragmanı yayınlandı mı? Kiralık Aşk 68. yeni bölüm fragmanı dizinin hayranlarında şok etkisi yaratacak. Star TV’nin sevilen romantik dizisi Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. Kiralık Aşk son bölüm fragmanı ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kiralık Aşk son bölüm nefes kesen bir konuyla daha ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde yaşananlar ve Ömer’in Defne’ye hazırladığı sürpriz izleyenleri ekran başına kilitledi. Gözler, Kiralık Aşk 68. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Yeni bölümde neler yaşanacak? Star TV’nin sevilen romantik dizisinin son bölümünde, Ömer ve Defne çiftine yapılan evlilik baskısı sonuç verdi mi? Ömer Defne’ye unutulmaz bir sürpriz hazırladı. Peki, Kiralık Aşk 68. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek. 

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kiralık Aşk son bölümde, Ömer ve Defne'nin mutlulukları gözlerinden okunuyor. Günden güne araları çok iyi olan çift birlikte yaşamaya ve hayat tarzlarını tamamen öğrenmeye çalışıyor. Neriman konuya dahil oluyor ve evlilik baskısı yapıyor. Neriman'ın "Evlenin ve çocuklarınız olsun artık, hadi!" sözüne karşılık Defne bunu kafasına koyuyor ve Ömer'in aklına da bu fikri yerleştirmek için çabalıyor.

Kiralık Aşk Ömer ve Defne

Yeni yıl heyecanı Kiralık Aşk dizisinde de yaşanıyor. Evde partiler, ofiste kutlamalar eksik olmuyor. Koriş'in şahane fikri herkesi kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. Koriş'in isteğine göre Ömer'e Noel baba kostümü giydirecek! Ömer bunu kabul eder mi? Sinan ve Şükrü, Koriş'le bu konuda dev bir iddiaya giriyorlar. Koray, Ömer'i ikna etmek için akla hayale gelmedik numaralar deniyor. İddianın sonucu ise, gerçekten çok ama çok beklenmedik.

Ömer ve Defne, birlikte yeni yıla girmenin heyecanını yaşarken ihtiyacı olanlara da hediyeler vererek onları mutlu etmeye uğraşıyor. Ömer Defne'ye hiç ummadığı bir sürpriz yapıyor. Her şeyi hikayenin en başına döndürecek bir sürpriz. Bunu Ömer'den başkası düşünemezdi. 

Kiralık Aşk Ömer ve Defne

KİRALIK AŞK MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman 26 Eylül 1984 İstanbul doğumludur. Pazarlama müdürü olarak çalışmasına rağmen ayrıca modellik ve oyunculuk da yapmaktadır. 32 yaşında olan oyuncu Müjde Uzman terazi burcudur. 2008 yılında Paramparça Aşklar isimli dizide Nil karakterini canlandırmasıyla ilk olarak televizyonda dizilerde oynamaya başlayan Müjde Uzman;  daha sonra 2010 yılında Kapalıçarşı ile Aşk Bir Hayal isimli dizilerde oynamıştır. 

Muhteşem Yüzyıl isimli dizide de Armin karakterini canlandıran Müjde Uzman;  2013 tarihinde başrollerinde önemli isimlerin yer aldığı 20 Dakika isimli dizide Kuzgun karakterini canlandırmıştır.  2014 yılında ise Fatih isimli dizide Dilyar karakterini canlandıran Müjde Uzman son olarak Seda karakteri ile Kiralık Aşk dizisinde yer almaktadır. 

KİRALIK AŞK

Kiralık Aşk, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen ve Onur Büyüktopçu'nun paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir. 

HABER FOTOĞRAFLARI

Kiralık Aşk dizisi yine romantik komedi tarzında. Özellikle Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden, Kiraz Mevsimi gibi dizilerin çok reyting alması sebebiyle tüm yapımlar romantik komedi tarzında diziler hazırlamaya başladı.
Kiralık Aşk dizisinde fakir ama gururlu Defne ile zengin ve gururlu Sinan’ın aşklarını izleyeceğiz. Sinan’ın ailesi çok zengin ancak o kendi parasını kendi kazanma niyetinde arkadaşları ile girdikleri ayakkabı işinde oldukça başarılılılar. Defne ise babasını kaybetmiş güzel bir kız Defne, ailesinin geçimini garsonluk yaparak kazanmakta. Sinan ile de çalıştıkları restoranda karşılaşan Defne bakalım Sinan’ın teklifine nasıl bir yanıt verecek.