Kiralık Aşk 8. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki, Kiralık Aşk 8. bölümde neler olacak. Ömer aşkını söyleyebilecek mi? Kiralık Aşk 8. Bölüm Fragman İzle... Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kiralık Aşk 8. bölüm 2. fragmanını yayınladı. Herkesi ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Ömer ve Defne arasında neler oluyor? İşte Kiralık Aşk 8. bölüm fragmanları ve ayrıntılar.Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Kiralık Aşk 8. bölüm fragmanlarını yayınladı.  Heyecan dolu yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Kiralık Aşk fragmanları büyük merak uyandırdı. İşte yeni bölümden ilk detaylar..

KİRALIK AŞK 8.BÖLÜM FRAGMANI 

Ömer’in aklı karışıyor!

Defne her zaman ki gibi Ömer’in kahvaltısını hazırlamak için eve gelir. Bir de ne görsün? Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma alır. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne’nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamayacaktır.

Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin’in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktadır. Artık Ömer’i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin’in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edilecektir.

Neriman ise tabi ki boş durmamaktadır. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktır. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman tatlı diliyle Ömer’in aklını Defne konusunda karıştıracak, ona yönelmesini sağlayacaktır.

Yapım: Ortaks Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Meriç Acemi

Oyuncu Kadrosu
 
Defne-Elçin Sangu,Ömer-Barış Arduç,Sinan-Salih Bademci,Yasemin-Sinem Öztürk,Neriman-Nergis Kumbasar,Necmi-Levent Ülgen,Hulusi-Ferdi Merter,Esra-Melisa Giz Cengiz,Türkan-Hikmet Körmükçü,İsmail-Kerem Fırtına,Nihan-Sanem Yeles
Koray-Onur Büyüktopçu,Serdar-Osman Akça,Vedat-Ender Sakallı.

Kiralık Aşk dizisi konusu

Kiralık Aşk dizisi yine romantik komedi tarzında. Özellikle Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden, Kiraz Mevsimi gibi dizilerin çok reyting alması sebebiyle tüm yapımlar romantik komedi tarzında diziler hazırlamaya başladı.

Kiralık Aşk dizisinde fakir ama gururlu Defne ile zengin ve gururlu Sinan’ın aşklarını izleyeceğiz. Sinan’ın ailesi çok zengin ancak o kendi parasını kendi kazanma niyetinde arkadaşları ile girdikleri ayakkabı işinde oldukça başarılılılar. Defne ise babasını kaybetmiş güzel bir kız Defne, ailesinin geçimini garsonluk yaparak kazanmakta. Sinan ile de çalıştıkları restoranda karşılaşan Defne bakalım Sinan’ın teklifine nasıl bir yanıt verecek.

Kiralık Aşk dizisi ne zaman başlayacak

Kiralık Aşk dizisi haziran ayının 3. haftası Star Tv ekranlarında yayında olacak. Kiralık Aşk dizisi yayın günü olarak 19 haziran cuma günü planlanmıştır. Kiralık Aşk dizisi ilk bölümü ile 19 haziran cuma günü 20:45 te Star Tv ekranlarında olacaktır.

Sinem ÖZTÜRK(Yasemin): 1985 İstanbul doğumlu ola Türk Sineme ve dizi oyuncusu 30 yaşındadır. Arka Sıralar dizisinde hayat verdiği Gamze karakteri ile tanınır. Son olarak Huzur Sokağı dizisinde Şükran karakterini canlandırmıştır

Ömer’in ayakkabı şirketinde müdürdür. Ömer’i sevmektedir. Alımlı bakımlı bir kızdır ve Defne’yi hiç sevmemekte ömer’den ksıkanmaktadır.

Sinem Öztürk kiralık şak dizisi oyuncu kadrosu

Ayberk Atilla(Usta):Son olarak Seksenler dizisinde bakkal olarak rol almıştır . 

Kiralık Aşk dizisinde ayakkabı ustası olarak rol almıştır. Ömer’in önem verdiği sevdiği saydığı ustasıdır.

Ayberk Atilla Kiralık Aşk dizisi oyuncu kadrosu

Levent ÜLGEN(Necmi): Akasya Durağı dizisinde rol almış ve izleyicinin beğenisini kazanmıştı

Neriman’ın kocasıdır. Tek amacı Ömer’i evlendirip yalıya kavuşmaktır. Bu amaç için her şeyi yapacak kadar  gözü karadır.

Levent ÜLGEN kiralık aşk dizisi oyuncu kadrosu

Kerem FIRTINA(İsmail): Kurtlar Vadisi Pusu ve Karadayı dizilerinde yardımcı oyuncu olarak yer almıştır

Kerem-Firtina-0

Nergis KUMBASAR(Neriman): Ömer’in yengesidir. Ömer’i evlendirmek için elinden geleni yapacaktır. Ömer’in iş kolik olması sebebi ile Defne’ye para verir ve ikna eder.