Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 8. bölüm ile ekranlara gelecek. Bomba sürprizler ve flaş gelişmelerin yaşanacağı Kiralık Aşk 8. bölüm fragmanı haberimizde sizleri bekliyor. Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olma özelliği taşıyan Kiralık Aşk 8. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde bulunmaktadır.

KİRALIK AŞK 7. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer’in aklı karışıyor!

Defne her zaman ki gibi Ömer’in kahvaltısını hazırlamak için eve gelir. Bir de ne görsün? Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma alır. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne’nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamayacaktır.
Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin’in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktadır. Artık Ömer’i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin’in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edilecektir. 
Neriman ise tabi ki boş durmamaktadır. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktır. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman tatlı diliyle Ömer’in aklını Defne konusunda karıştıracak, ona yönelmesini sağlayacaktır.



Kiralık Aşk dizisi konusu

Kiralık Aşk dizisi yine romantik komedi tarzında. Özellikle Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden, Kiraz Mevsimi gibi dizilerin çok reyting alması sebebiyle tüm yapımlar romantik komedi tarzında diziler hazırlamaya başladı.
Kiralık Aşk dizisinde fakir ama gururlu Defne ile zengin ve gururlu Sinan’ın aşklarını izleyeceğiz. Sinan’ın ailesi çok zengin ancak o kendi parasını kendi kazanma niyetinde arkadaşları ile girdikleri ayakkabı işinde oldukça başarılılılar. Defne ise babasını kaybetmiş güzel bir kız Defne, ailesinin geçimini garsonluk yaparak kazanmakta. Sinan ile de çalıştıkları restoranda karşılaşan Defne bakalım Sinan’ın teklifine nasıl bir yanıt verecek.