Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 9. bölüm 2. fragman sonunda yayınlandı. Kiralık Aşk 9. bölüm 2. fragman bomba gelişmelerde sitemizde izleyebileceksiniz. Peki Kiralık Aşk 9. bölüm 2. fragman hangi gelişmelere konu oldu? İşte Kiralık Aşk 9. bölüm 2. fragman izleyebileceğiniz o haberimiz ve özeti...

Defne, Ömer’i affedecek mi?

Ömer, Defne’yi çok kızdırdığı için pişman olur. Ona kendini affettirmek ister.
Ve daha önce nasıl hırçındavrandıysa artık tam tersi, zarif ve kibar davranan bir Ömer vardır artık  Defne’nin karşısında! Ömer’in bu hiç tanımadığı ve bilmediği yüzü, Defne’nin şaşkın kalbini yumuşacık yapmaya yetmiştir.
 
Neriman, Ömer ve Defne’yi bir araya getirme planlarına başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor: Onu kapıdan çıkarıp bacadan geri sokacak! Lansman gecesinde Koray’la birlikte, ortalığı birbirine katacak müthiş bir fikri var!
Sinan, Neriman’ın bu aşk oyununa artık bir son vermesini istiyor. Neriman’la konuşmaya gittiğinde, hiç beklemediği bir kişi Sinan’ın Defne’ye olan duygularını fark ediyor: Necmi.


Yaza damgasını vuran “Kiralık Aşk” herkesi ekrana kilitledi.

Zirveyi bırakmıyor!

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar’ın  paylaştığı “Kiralık Aşk” Cuma akşamı ekrana gelen yeni  bölümüyle tüm kategorilerde günün en çok izlenen programı oldu.
Yazın en yüksek performans gösteren dizisi oldu.
 
Kiralık Aşk; Tüm kişilerde yüzde 9,43 reyting, yüzde 34,33 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 8,57 reyting ve yüzde 34,01 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının  en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 8,96 reyting ve yüzde 33,17 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.