Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 14 Ağustos Cuma akşamı 9. bölüm ile ekranlara gelecek. Kiralık Aşk 9. bölüm sürpriz gelişmeler ile gelirken yeniden reyting rakamlarını altüst edecek gibi gözüküyor. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Kiralık Aşk 9. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kiralık Aşk 9. son bölüm fragmanı izle - özet bu haberimizde...

Star TV’nin Kiralık Aşk dizisi 9. bölümü 14 Ağustos Cuma akşamı ekranlarda. Cuma günlerinin reytingleri altüst eden bomba dizisi Kiralık Aşk'ın son bölümünde neler oluyor? Detaylar haberimizde..
Star TV'nin vazgeçilmez dizilerinden Kiralık Aşk her hafta reyting rekorları kırmaya devem ediyor. Yayınlanan son bölümün ardından çok konuşulan Kiralık Aşk dizisinde 14 Ağustos cuma günü izleyicileri neler bekliyor.


KİRALIK AŞK DİZİ KONUSU

Kiralık Aşk dizisinde Defne ve Ömer karakterlerini canlandıran oyuncuların anlaşmalı bir şekilde aşk oyunu oynamalarını konu alan dizide, Defne sıradan kendi halinde garsonluk yapan bir kızdır ve karşısına çıkan zengin bir kişi olan Ömer ile aşk oyunu oynamaktadırlar.



Ailesinin evlenmesi için baskı yaptığı Ömer çareyi Defne ile anlaşıp oyun haline getirmeye karar vermişlerdir. Dizide Ömer ile Defne arasında yaşanacak olan aşk ve aşkın komik halleri anlatılıyor.

KİRALIK AŞK 8. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Defne her zaman ki gibi Ömer’in kahvaltısını hazırlamak için eve gelir. Bir de ne görsün? Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma alır. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne’nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamayacaktır.
Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin’in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktadır. Artık Ömer’i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin’in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edilecektir.

Neriman ise tabi ki boş durmamaktadır. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktır. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman tatlı diliyle Ömer’in aklını Defne konusunda karıştıracak, ona yönelmesini sağlayacaktır.

7. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Sinan ve Defne arasında duygusal bir ilişki olduğunu düşünen Ömer,  Defne'yi karşısına alıp ciddi bir konuşma yapıyor. Defne'yi Sinan'dan kıskanan Ömer, şirket çatısı altında duygusal bir ilişkinin yaşanmaması gerektiğini söylerken, Defne duydukları karşısında şok oluyor. Defne ve Ömer arasındaki soğukluk, Yasemin'de zafer hissi uyandırıyor.
 

Başlarda Yasemin'e aşık olan, hatta Neriman’ın oyununa destek olan Sinan ise Defne'ye garip hisler duymaya başlıyor. Peki, Defne tüm bunların bir yanlış anlaşılma olduğunu Ömer'e açıklayacak mı? Defne ve Sinan'ın birlikte olduğunu düşünen Ömer, Yasemin'e mi yakınlaşacak? Neriman, şimdi ne yapacak?