Star Tv ekranlarının fenomen dizilerinden biri haline gelen Kiralık Aşk final yapmaya hazırlanıyor. Defne ve Ömer'in aşkı evlilikle taçlanacak. Son bölümde Ömer'in Defne'ye yaptığı romantik evlenme teklifi büyük beğeni topladı. Ömer ve Defne sonunda evleniyorlar. Peki Kiralık Aşk'ta çifte düğün mü olacak. Sinan ve Seda'da evlenme kararı aldı. Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanı merakla bekleniyor...

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İÇİN TIKLA 

Her bölümde ayrı beğenilen ve hayran kitlesi çok olan Kiralık Aşk yeni bölümde neler yaşanacak? Seda ve Sinan'dan sonra Ömer ve Defne'de evlilik kararı aldı. Peki, Defne'nin ailesi düğüne  gelecek mi, aralarında ki buzlar eriyecek mi büyük merak konusu.Kiralık Aşk final için gün sayarken yeni bölümleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerini paylatığı dizinin son bölümünde yeni yıl heyecanı yaşanmış, finalde Defne ayaklarını yerden kesecek bir sürprizle karşılaşmıştı: Her şeyi hikayenin ta başına döndürecek bir sürpriz. Son bölüm finaliyle şaşırtan Kiralık Aşk 68. bölüm fragmanı da merak konusu...

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Artık her şey çok güzel. Defne ve Ömer çok mutlular. İyiden iyiye birlikte yaşama rutinleri geliştirmeye, birbirlerini tamamlamaya başladılar. Neriman çıkışını yapıyor:" Evlenin ve çocuklarınız olsun artık, hadi!"

Defne, Neriman'ın dolduruşuna gelip, Ömer'in aklına evlilik fikrini sokmak için türlü oyunlara giriyor. Fakat bilmediği şey, Ömer'in aklında bunun zaten olduğu. 

Diğer yandan yeni yıl heyecanı her yerde. Ev partileri, ofis kutlamaları ve tabii ki Koriş'in şahane fikri: Ömer'e Noel baba kostümü giydirecek! Ömer bunu kabul eder mi? Sinan ve Şükrü, Koriş'le bu konuda dev bir iddiaya giriyorlar. Koray, Ömer'i ikna etmek için akla hayale gelmedik numaralar deniyor. İddianın sonucu ise, gerçekten çok ama çok beklenmedik. Ömer ve Defne, yeni yıla birlikte girmenin mutluluğunu başkalarıyla da paylaşıyorlar. İhtiyacı olanları mutlu etmek gibi bir hediye veriyorlar kendilerine. 

Finalde ise, Defne'yi bulutların üzerine çıkarak bir sürpriz var. Her şeyi hikayenin ta başına döndürecek bir sürpriz. Bunu Ömer'den başkası düşünemezdi.

KİRALIK AŞK 66. BÖLÜM ÖZETİ

Defne akıllara zarar bir çılgınlık yapıyor. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yok. Sadece Ömer var aklında. Ömer'in hiç görmediği deli Defoyla tanışma zamanı geldi. Karşısında çok farklı ve çılgın bir Defne var. Bakalım bir ipte iki cambaz neler yapıyormuş... Hangisinin daha cesur hangisinin daha gözü kara olduğunu görmenin vakti geldi. Aşk, git gide daha kavurucu bir hal alıyor. 

Diğer yanda, Sinan'ın derdi bambaşka... Pamir ise yolunu kaybetmiş durumda. İso fenalarda... Aşk acısı ve kafa karışıklığı, bütün erkekleri bir araya getiriyor. Hepsi birlikte balığa gidip, kafalarını dağıtmaya çalışıyorlar. Bu toplanmadan ise çok ilginç kararlar çıkacak. Her biri gidip hayatlarındaki düğümleri tek tek çözecek. 

En çarpıcı olanıysa, Ömer ve Defne'nin aldıkları karar... Defne'nin çılgın teklifine, Ömer ne cevap verecek. Bunu gerçekten yapacaklar mı?