Kiralık Aşk son bölüm ve yeni bölümde neler oldu merak konusu. Kiralık Aşk 8. bölüm izle. Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, buradan izleyebilirsiniz.Kiralık Aşk bu akşam 8. bölümü ile ekrana geliyor. Star Tv'nin fenomeni haline gelen Kiralık Aşk yeni bölümde yer yerinden oynuyor. Defne ve Ömer arasında neler yaşanıyor? İşte Kiralık Aşk 8. bölüm ve merak ettiğiniz detaylar.Kiralık Aşk 8. bölümü bu akşam ekranlarda. Dizi de bu hafta neler olacak? Kiralık Aşk yeni bölüm detayları haberimizde.

KİRALIK AŞK YENİ BÖLÜM İZLE 

Ömer ne yapacağını şaşırıyor.
Lansman giderek yaklaşıyor. Ömer’in tamamen bu işe konsantre olması gerekiyor. Ama olamıyor! Aklında sürekli Defne var. Kapısına gittiği son akşam yaşadıkları hayatını allak bullak etti. Şimdi Defne ve Ömer karşı karşıya, nereye adım atacaklarını düşünüyorlar. Sinan’ın Defne’ye olan hisleri ise günden güne yoğunlaşıyor. Bazı şeylerden kendini alıkoyamıyor. Kendini onun koruyucusuymuş gibi hissediyor. Ama ne yapacağını da hiç bilmiyor.
 
Neriman ise Ömer ve Defne’nin arasında tam olarak ne olduğundan emin değil. Kanıt toplamaya çalışıyor. Yoksa meraktan çatlayacak! Acaba Neriman, sonunda başarıya doğru mu koşuyor?

KİRALIK AŞK 7.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma alır. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne’nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamayacaktır.
Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin’in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktadır. Artık Ömer’i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin’in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edilecektir. 
Neriman ise tabi ki boş durmamaktadır. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktır. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman tatlı diliyle Ömer’in aklını Defne konusunda karıştıracak, ona yönelmesini sağlayacaktır.
 
KİRALIK AŞK 5.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne, İtalyan misafirlerle geçirdikleri akşamdan sonra kendini Ömer’e daha yakın hisseder.  her şeye rağmen kendisine inanıp, iyi davrandığı için ona teşekkür etmek için  en sevdiği yemeği yapmaya karar verir: Pazı sarması! Elinde hediyesiyle Ömer’in evine geldiğinde ise onu çok nahoş bir sürpriz bekler: Ömer’le romantik bir gece geçiren Yasemin… Defne neye uğradığını şaşırır ve Ömer’i basbayağı kıskandığını fark eder. 
Sinan da diğer yanda, Ömer ve Yasemin arasında geçen bu romantik geceyi öğrenir ve yıkılır. Acaba bu kader birliği Sinan ve Defne’yi yakınlaştıracak mıdır?
Ömer ve Defne’nin baş başa kalıp yüzleşebilecek mi?
KİRALIK AŞK 4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasemin yüzünden şirkette hırsız konumuna düşen Defne, bunu bir türlü hazmedememektedir. Diğer yanda Ömer’in kafası çok karışıktır. Hisleri Defne’nin bu hırsızlığı yapmadığını söylese de kanıtlar aksini göstermektedir.  Yasemin ise bu manzarayı keyifle izlemekte, zafer sarhoşluğu yaşamaktadır. Ancak Neriman’ın Yasemin’in gerçek yüzünü ortaya çıkaracak dahice bir planı vardır.  Meydanı ona bırakmaya hiç niyeti yoktur. Neriman ve Yasemin arasındaki savaştan habersiz olan Ömer ve Defne, kendilerini beklenmedik bir aşk oyununun içinde bulacaktır. 
KİRALIK AŞK 3.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaklaşan büyük moda buluşması için hazırlıklar başlamıştır. Bu büyük gün, bir anda herkes için duygusal bir fırsata dönüşür. Yasemin bu özel gecede Ömer’in kalbini çalmayı planlarken, Sinan ise Yasemin’le yakınlaşmanın yollarını arar. Ömer, davete son anda Defne’yle katılmaya karar verince bütün planlar değişir. Neriman, Defne’yi gecenin yıldızı olması için hummalı bir hazırlığa sokar. Ancak bu büyük gece, finalinde çok daha büyük sürprizlere gebedir. Herkesi büyük bir şok beklemektedir. 
Kiralık Aşk, heyecan ve eğlenceli dolu yepyeni bölümüyle Cuma akşamı Star’da!
 
KİRALIK AŞK 2.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne'yi burada bin bir türlü aksilik beklemektedir. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne’ye  akıl verir. 
Ancak Defne, Ömer’in kalbini çalmak bir yana, sakarlıklarıyla bütün çekimi mahvedince işler karışır. İmdadına Neriman’ın işbirlikçisi Sinan yetişir. Ömer ise, Defne’ye karşı duyduğu hislere bir türlü anlam verememektedir. Bu saf ve sakar kız, sanki uzaydan inmiş bir iyilik meleği gibidir. Öte yandan Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşmayı fark eden Yasemin, bu gidişi durdurmak için kolları sıvar.