Kiralık Aşk dizisi 40. bölümünde Barış Arduç ile Elçin Sangu’nun öpüşme sahnesi sonrası devamı televizyonda verilmedi. Star TV’deki “Kiralık Aşk” dizisinde sadece öpüşme sahnesi yayımlanırken dizinin internet versiyonunda ise sevişme sahnesi de yer aldı. Yapım şirketi, “sansür” tepkilerine neden olan uygulamayı “İki ayrı çalışma yaptık” diye açıkladı.İlgiyle izlenen Kiralık Aşk dizisinin son bölümünde sansürlenen yatak sahneleri internetten yayınlandı.
Star TV’de yayımlanan “Kiralık Aşk” dizisinin geçen cuma akşamı yayınlanan 40. bölüm finalinde, Ömer ve Defne karakterlerinin sevişme sahnesi televizyonda yayımlanmadı.
 
Ancak başrol oyuncuları Barış Arduç ile Elçin Sangu’nun öpüşme sahnesi, görüntüler, Star TV’nin internet sitesinde yayımlandı. Sosyal medyada içerikleri dizinin Twitter hesabı üzerinden #alevaldıburalar etiketiyle paylaşılan bölümün cuma akşamki yayınının ardından dizinin hayranlarının “Yasak Elma bölümleri makaslandı” diye sitemlerini belirtmesi üzerine, Star TV’nin sosyal medyadan pazar günü yapılacak bir sürprizi son dakikada duyurması hayli merak edilmişti. Pazar günü, Ömer ve Defne karakterlerinin sevişme sahneleri Star TV’nin internet sitesi üzerinden yayımlandı.
 
Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne Ömer ve Defne arasındaki yatak sahneleri damga vurmuştu. Büyük yankı uyandıran bu sahnelerin sansürlenmemiş hali oldukça cüratlar.
 
Uzun süre konuşulacağa benzeyen sahnelere ikilinin gerçek hayattaki sevgililerinin ne tepki vereği ise şimdiden merak konusu...