Kiralık Aşk dün akşam 53. bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Kiralık Aşk dizisinin yeni sezonun bu hafta sürpriz anlar yaşandı ve dizi sezonun ilk bölümünde hızlı bir giriş yaptı. Peki Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümünde neler oldu? İşte Kiralık Aşk'ta dün akşam ekranlara gelenler

Ömer aşkı mı seçti, gururunu ve prensiplerini mi? İşte öğrenme vakti geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için “Kiralık Aşk” olarak tutuluyor?


Asıl hikaye şimdi başlıyor!

Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor.


Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim? 

KİRALIK AŞK YENİ SEZON 1. TANITIMI


Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba? 

Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.


KİRALIK AŞK YENİ SEZON 2. TANITIMI