Öykü sonunda muradınıa eriyor ve Ayaz ile evleniyor! Romantizm rüzgarlarının esip gürlediği Kiraz Mevsimi'inde yakışıklı esas oğlan Ayaz ve güzeller güzeli ama bir o kadar da nazlı esas kızı Öykü evliliğe ilk adımlarını atıyorlar.

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Burcu bir yandan kendi ayakları üstünde duracağı yeni hayatıyla savaşırken bir yandan da arkadaşı Öykü'ye destek olmaya çalışır. Kurduğu bu yeni hayatta İlker ve Sibel Burcu'ya destek olacaktır.Şeyma ve ailesi arasında kalan Mete, babasının tepkisi karşısında şaşkın ve umutsuzdur. Mete'nin kararı ne olacak? Mete'nin babası ise resti çekmiştir. Şeyma ile birlikte olmasını istemeyen baba Mete'ye Şeyma ve Ailesi arasında bir seçim yapması gerektiğini söyler. Tüm bu yapılanlar karşısında Mete'nin tepkisi merak edilmektedir.

Son olarak arkadaş olarak kalmayı isteyen Ayaz ve Öykü yine aşklarını gizleyememişlerdir.

Olcay, Öykü'nün şirkette yükselişini herkesin ona olan sevgisini kıskanır ve Şeyma'yı Öykü'ye karşı kullanmak ister.Öykü yıllar sonra karşılaştığı davetsiz misafire, kardeşi Cem'in duygusallığına yenilerek daha fazla karşı koyamayacaktır. Öykü ve Ayaz arasındaki ilişkinin arkadaşlıktan öte olduğuna inanan Burcu, Öykü'nün son hamlesiyle büsbütün şaşıracak. Ayaz, bu beklenmedik durum karşısında nasıl bir tepki verecek?