Fox Tv ekranlarnın en sevilen dizilerinden biri olan Kiraz Mevsimi yeniden nefesleri kesen bir bölüm ile ekranlara geldi. Kiraz Mevsimi 43. son bölümde yaşananlar herkesi ekranları başına kitledi.

KİRAZ MEVSİMİ 43. SON BÖLÜM İÇİN TIKLA 

Kiraz Mevsimi'nin 43. son bölümünde Ayaz Öykü'yi kendiden soğutmak için herşeyi yapıyor. Dizinin sonuna doğru Ayaz'ın Öykü'yü kendinden soğutmak için başkasıyla öpüşme numarası yapması artık Öykü'nün sabrını taşırır ve Ayaz birlikte taktığı yüzüğü son konuşmasını yaparak göle atar. Kiraz Mevsimi'nin 43. son bölümüne haberimizin devamından ulaşabilirsiniz...

KİRAZ MEVSİMİ'NDE DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?

Ayaz tarafından terk edilen Öykü, yaşadığı bu duruma inanamaz. Mete ise amacına ulaşmanın verdiği keyifle, çok da üzerine düşmeden Öykü’ye yakınlaşma çabalarına girişir.

Ayaz’ın bu yaptığına kendisi dahil kimse inanamaz. Öykü’nün Ayaz’ın bu kararı karşısında kolay pes etmeyeceği belli olmuştur. Ama çabaları acaba işe yarayacak mıdır? Rol aldıkları dizinin tanıtım gecesine yanında yeni kız arkadaşıyla gelen Ayaz; Öykü’nün kendisinden iyice uzaklaşmasını umar. Ayaz’ın arzusu; Öykü’nün de annesinin babasının da mutlu olmasıdır.

Ama şu an yaşananlar Öykü’yü mutsuz etmektedir. Hep birlikte gidilen hafta sonu kampı hem büyük çekişmelere, hem de sonunda çok büyük bir sürprize neden olur!