ATV'de geçen haftaki bölümüyle izleyenlerin tepkisini çeken ve gözyaşlarına boğan dizisi Kırgın Çiçekler 12 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanında diziye yeni oyuncular dahil olacak. Kırgın Çiçekler yeni oyuncuları Esra Dermancıoğlu, Atılgan Gümüş, Oğuz Peçe ve Elif Ceren Balıkçı kimdir?

Kırgın Çiçekler dizisinde Zehra karakteri ile Esra Dermancıoğlu dahil oldu. Zehra hanım kötü bir karakter değildir; ancak kocası Cemil olduça psikopat bir tiptir. Yayına giren Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanında Kader'in çığlıkları ve Umut'un durumu herkesi şoke ederken bir diğer tarafta ise Zehra'nın psikopat kocası Cemil, elindeki silahla evine gelen kızları ve arkadaşları esir alır... Peki hayatları tehlikede olan kızlar ve arkadaşları Kırgın Çiçekler 63. bölümde nasıl kurtulacak?

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 12 Aralık 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER 63. BÖLÜM FRAGMANI


İŞTE KIRGIN ÇİÇEKLER 62. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kırgın Çiçekler 62. Bölüm'de Kızlar tüm itirazlarına rağmen karakola götürülür. Sabıkalı olacakları düşüncesiyle korku içinde kalırlar. Nazan, teyzesinden paraların yerini öğrenemediği için iş bulmak zorunda kalır. Defne ve Serkan'dan çaresizliğini gizleyerek yönetici olarak iş bulduğunu söyler. Meral giderek Mert'le yakınlaşır. Songül, babasına eziyet eden Selin'le kavga eder. Banu ve Mesude okuldaki zehirlenme olayı yüzünden iş bağlantılarını kaybeder. Banu depresyona girerek Kader'den yardım ister. Kader annesine inanmayarak hayatının en büyük hatasını yapacaktır.

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİ KARAKTERLERİ

Özgür Çevik (Toprak)

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar (Feride) 

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz (Eylül) 

Eylül 16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Kırgın Çiçekler Yeni Oyuncuları esra dermancıoğlu, Atılgan Gümüş, Oğuz Peçe ve Elif Ceren Balıkçı

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP'İN üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı 'Kırgın Çiçekler' dizisi, kadrosunu her geçen gün biraz daha büyütüyor. 

Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in yer aldığı diziye; esra dermancıoğlu, Atılgan Gümüş, Oğuz Peçe ve Elif Ceren Balıkçı dahil oldu.

Türkiye'de ilk kez yetimhanede kalan kızların pisikolojılerini, hayata bakış açılarını ve her şeye rağmen kaybolmayan inançlarını anlatan 'Kırgın Çiçekler', sürükleyici hikayesiyle ve birbirinden iddialı oyuncularıyla ATV'de ekrana geliyor.