Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler 13 Şubat Pazartesi fragmanı izleyenleri şok etti. Kırgın Çiçekler yeni bölümde Kemal'in kaçırdığı Eylül ölüyor mu? Kırgın Çiçekler 70. son bölüm özeti ve Kırgın Çiçekler 71. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kırgın Çiçekler yepyeni bölümleriyle duygu seli yaşatmaya devam ediyor. Sevilen dizinin dün ekrana gelen bölümünde Kemal'in hamleleri devam etti. Eylül'ü demir parmaklıkların arkasına kapatan Kemal, korkunç planına Mesude'yi de dahil etti. Sürprizlerle dolu son bölümün hemen ardından Kırgın Çiçekler yeni fragmanı da yayınlandı. Önümüzdeki hafta ekranlarda olacak 71. bölüm fragmanında Kemal'in elinden bir şekilde kurtulan Eylül, ormanda kayboluyor. Kısa sürede kendisine gelen Kemal, elindeki tüfekle peşinden gidiyor ve bir süre devam eden kovalamaca Eylül'ün yakalanmasıyla son buluyor.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Kemal'in elindeki tüfekin patlaması ve Feride'nin aldığı telefondan sonra perişan olması ise büyük merak uyandırıyor. Peki, Eylül vurulacak mı? İşte, tüm bu gelişmelerin detaylarını gözler önüne seren Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal, Eylül'ü ıssız bir yere getirip, hazırladığı odaya kapatır. Kızlara zorla mektup yazdırarak Atakan'la kaçtığını söyletir. Herkes Eylül'ün gerçekten kaçtığını düşünmektedir. Feride polise haber vererek arama çalışmalarını başlatır. Sadullah, Songül'e oda cezası verir. Zehra, Songül'ün okulunu değiştirmesi için baskı yapar. Mert'in annesi davadan vazgeçmesi için Meral'e para teklif eder. Mesude'nin bir şekilde Eylül'ü kaçırdığını anlatmasından korkan Kemal, Mesude'yi kimsenin bilmediği bir bakım evine yerleştirir. Eylül, Kemal'den kurtulmak için bir çare düşünmek zorundadır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal, Eylül'ü eve götürmek için polisle Atakan'ın kapısına dayanır. Feride, Eylül'ü kurtarmak için bir çözüm bulmak zorundadır. Defne gerçek ailesini bulmak için Neriman'la sıkı bir pazarlığa girer. Meral'in Mert'le buluşması kızlardan tepki alır. Zehra, Selin'den para sızdırmak için Songül'e karşı iş birliği yapmaya karar verir. Eylül, Kemal onu eve götürecek korkusuyla Atakan'la kaçmaya karar verir. Temyiz davasının aleyhine çıkacağını öğrenen Kemal, hapse girmemek için korkunç bir plan yapar…