Kırgın Çiçekler 16 Ocak Pazartesi fragmanı bomba gibi sahnelerle ekrana geldi. Kırgın Çiçekler 67. yeni bölüm fragmanında Hapishaneye düşen Meral intihar ediyor? Nazan  kızı Defne'yi yurda yerleştiriyor. Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, ve Aleyna Solaker yer alıyor. Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle 16 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Dram yüklü senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinde Meral'in hapse girmesiyle şoke olan kızlar büyük bir yıkım yaşıyor. Öte yandan Defne'nin yaşadığı travma ona yanlış adımlar attırıyor. Nazan kızının yaptıklarına anlam veremezken Defne'yi cezalandırmak için yetimhaneye geri gönderir. 

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, ve Aleyna Solaker yer alıyor. Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle 16 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da ekrana gelmeye hazırlanıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 67. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Meral'in gözaltına alınması ve adından demir parmaklıklar ardına konulması yetimhanede büyük bir üzüntüye yol açar. Defne ailesinin durumunun bir anda kötüye gitmesi ile aldıkları hatalı kararlar ile annesi Nazan'ı şaşırtır. Bardağı taşıran son damla ise Defne'nin babası yaşındaki bir adamla yaşadığı ilişki olacaktır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 67. BÖLÜM FRAGMANI

Gördükleri manzara karşısında şoke olan Nazan ve kardeşi Defne'ye bir ders vermek ve aldığı yanlış kararlardan vazgeçirmek için  Defne'yi yetimhaneye geri gönderme kararı alır. Öte yandan Meral demir parmaklıklar ardından yaşadığı travma sonrasında intihara teşebbüs edecektir. Hapishanenin aynasını kırıp bileklerini kesen Meral kurtulacak mıdır?