ATV'nin en çok izlenen dizisi Kırgın Çiçekler son bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler 23 Ocak Pazartesi fragmanı Defne ve Serkan'ın gerçek annesiyle yüzleşmesine sahne olacak. Kırgın Çiçekler 68. Bölüm Fragmanı Nazan ve çocukları için kötü günlerin habercisi. Kırgın Çiçekler yeni bölümü Songül'ün üvey annesiyle mücadelesiyle Defne ve Serkan'ın gerçek annelerini aramalarına sahne olacak. 

Başrollerini İpek Karapınar ve Özgür Çevik gibi isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 67. bölümü ile bu hafta ekrana geldi. Hemen ardından yayına giren Kırgın Çiçekler 68. bölüm fragmanı ise izleyiciyi heyecanlandırdı. Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Nazan hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalacak. Evlatlık olduğunu öğrenen Defne ve Serkan gerçek annelerini aramaya çıkınca çıldıran Nazan büyük bir şok yaşıyor. En sonunda gerçek annelerini bulan Defne ile Serkan yeni bölümde neler yapacakları şimdiden merak konusu oldu.

Kırgın Çiçekler 68. bölümü ile 23 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER 68. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta, Mert hastaneye kaldırılır. Meral polisi suçsuzluğuna ikna edemez ve tutuklanır. Mert'in annesi Meral'den davacı olunca Feride kızı kurtarmak için karşı dava açar. Kızlar, Meral için endişelenmektedir. Eylül annesini görebilmek için her yolu denerken, Kemal, Mesude'yi koz olarak kullanır.

Sadullah ve Zehra yıldırım nikâhı yapmaya karar verir. Songül çaresiz, yeni hayatına alışmak zorundadır. Nazan, Defne'nin kendisinden oldukça yaşlı bir erkekle samimi olduğunu görünce işler çığırından çıkar. Nazan, Defne'ye ders vermek için onu yetimhaneye bırakmaya karar verir.