ATV'de her pazartesi gecesi yayınlanan ve NTC MEDYA tarafından yapılan Kırgın Çiçekler 25. bölüm fragmanı yyaınlandı. Özgür Çevik, İpek Karapınar gibi isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler'de bu hafta yer yerinden oynayacak. Eylül, Kemal'in hapse girmesiyle büyük sorunlar yaşarken; Songül ve Kader için aşk zamanı. Meral ise annesiyle yüzleşiyor. 
 
Kırgın Çiçekler 25. bölümü ile 14 Aralık Pazartesi akşamı ATV'de..
 
KIRGIN ÇİÇEKLER 25. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
 
Kemal tutuklanır. Polis Nazan’ın evinde parmak izi ararken Defne yakalanma korkusu yaşar. Mesude, Nazan’a şikayetini çeksin diye yalvarır. Cemre, Zeyno’yu kızlarla tanıştırır.
 
Feride ve Toprak arasında telefon krizi açmaza girer. Toprak, Feride’nin peşinde biri var korkusuna kapılır. Cenk, Meral’i annesiyle tanıştırmak üzere evine davet eder.
 
Büyük bir heyecanla eve giden Meral beklemediği şeylerle karşılaşır.
 
Eylül, hapishaneye gidip Kemal’e bütün nefretini haykırır. Mesude ve Eylül arasında artık her şey kopma noktasına gelir…

KIRGIN ÇİÇEKLER 24. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Bir kardeşi olduğu düşüncesiyle şoka giren Cemre, gerçeği öğrenmek için Emine'ye gider. Meral'e sahip çıkmak isteyen Seher, hayatıyla ilgili yeni kararlar almak zorunda kalır. Seher'in yakın ilgisi Songül'ü şüphelendirmeye başlar. Kader, Meral'e Cenk'in ondan hoşlandığını söyler. 
 
Kızlar sınavlardan iyi not alarak okulda kalma mücadelesi vermektedir. Necmi'nin alacaklıları evi basıp parayı isteyince Cemre, Gökhan'ı ve babasını bu güç durumdan kurtarmak için Defne'nin yardımını istemek zorunda kalır. Durumu içinden çıkılmaz bir hale sokacak olan Defne herkesi zan altında bırakır...