Kırgın Çiçekler son bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Cansu Fırıncı, Hazar Motan, Aleyna Solaker ve Sacide Taşaner'in rol aldığı, Kırgın Çiçekler 65. yeni bölüm fragmanı şok edecek. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Ayrıntılar haberimizde.

Kırgın Çiçekler'in merakla beklenen 65. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dün akşam ekrana gelen son bölümün ardından yayına giren Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Songül'ün babası yeni bir yuva kurma peşindeyken büyük bir belayla karşı karşıya kalır. Songül, babası ile evlenecek olan kadının tüm planlarını öğreniyor. Bir diğer tarafta ise Feride ile Toprak evlililk yolunda adım adım ilerliyor. İşte Kırgın Çiçekler 65. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Başrollerinde İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Cansu Fırıncı, Hazar Motan, Aleyna Solaker ve Sacide Taşaner'in rol aldığı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu NTC Medya imzalı Kırgın Çiçekler dizisinin 65. yeni bölümü ile 26 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER 65. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

"Ben babamla yeni bir hayat kuruyorum derken, sen kendine yeni bir yuva mı kuruyorsun?"

KIRGIN ÇİÇEKLER 64. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler son bölümde; Kızlar, Güney, Zehra ve Sedef ölümle burun buruna gelir. Evden silah sesleri ve çığlıklar duyulunca dışarıda bekleyen Sadullah, Serkan, Toprak ve Feride korku içinde kalır. Nazan, Kemal'in Defne'yi rahatsız ettiğini anlayarak ona tuzak kurar. Mesude, karnındaki bebeği doğurmak istemez. Düşük yapmak için uğraşırken kaza geçirir. Kızlar, yurtta Songül'ün yokluğuna alışmakta zorlanırlar. Hastaneye koşan Eylül, annesinin kötürüm kaldığını öğrenir.