ATV'nin çok sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 57. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler 31 Ekim Pazartesi neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler yeni bölüm Songül'ün etrafında dönen olaylara sahne olacak. Kırgın Çiçekler Songül babasına kavuşacak mı? Defne okula dönecek mi? Ayrıntılar haberimizde.

ATV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan ve izleyicilerin ilgi odağı olan Kırgın Çiçekler bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin 56. bölümü de büyük beğeniyle seyredilirken Kırgın Çiçekler 57. bölüm fragmanı ise merakla beklenmeye başlandı. Kırgın Çiçekler 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelecek bölümünde izleyiciyi hangi sürprizler bekliyor? İşte Kırgın Çiçekler 57. bölüm fragmanı izle başlıklı haberimiz...

KIRGIN ÇİÇEKLER 56. BÖLÜM ÖZETİ

Kader kardeşinin yetimhaneye verilmemesi için çırpınmaktadır. Songül geçmişin acısıyla babasıyla yüzleşmekten kaçınır. Sadullah kendini affettirmek için Songül'ün etrafında dolanırken Kemal ile tanışır. Kemal, Nazan korkusuyla can derdindedir. Hapisten çıkan Defne, okulda dışlanır. Nazan kızını tekrar kabul ettirmek için okulda balo düzenler. Herkesin bir araya gelmesini fırsat bilen Defne, kızları rezil etmek için eline geçen fırsatı değerlendirerek herkesi şaşkınlığa uğratır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 57. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



56. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Songül babasından gelen bir mektupla şok olur.

Eylül arabanın içinde sıkışıp kalır. Kemal, Defne'nin yerini söylemez. Nazan ve Defne kaçacakları gemiye ulaşmaya çalışmaktadır. Polis peşlerine takılınca şok olurlar. Nazan, Kemal'i tehdit eder. Hastaneye kardeşini ziyarete giden Kader, bebeği bulamayınca annesinin kapısına dayanır. Banu her şeyi bırakıp kaçmak üzeredir. Songül babasından gelen bir mektupla şok olur. Acılarıyla yüzleşip, bir karar almak zorunda kalır.

DİZİNİN KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.