Pazartesi akşamlarının meraklan beklenen dizisi Kırgın Çiçekler bu akşam 31. Bölümü ile ATV ekranlarında yayınlanıyor. Hüzünlü öyküsü ve genç dizi oyuncularıyla ilgiyle izlenmeye devam eden ATV dizisi Kırgın Çiçekler 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Oyuncu kadrosundaki genç isimlerle de dikkat çeken Kırgın Çiçekler son bölü gelişmeleri neler olacak? Kırgın Çiçekler 31. Bölüm özeti...
Yurda geri dönen Meral’i avutmak için kızlar ellerinden geleni yapsalar da Meral üzgündür. Seher’in peşine düşen Feride ve Toprak şüphelenmektedir ve karşılaşacakları şey onları şok edecektir. Kemal ise bu sefer de Nazan’ı hedefine almıştır ve kimliğini gizleyerek ona şantaj yapmaya başlar. Nazan’ın ise çaresizlik içindeyken Defne ile de arası bozulmuştur. Gökhan’ı kaybetmenin acısıyla Cemre, sonuçlarını düşünmeden Gökhan’ın katilini aramaktadır ve kendini tehlikeye atar. Bu durumu gören kızlar da Cemre’yi kurtarmak için çabalarlar.
Kırgın Çiçekler 31. bölüm fragmanı yayında. Kırgın Çiçekler 32. bölüm fragmanı yayına girdiği anda haberakar farkıyla sitemizde olacak!