Atv'nin en çok izlenen dizisi Kırgın Çiçekler 54. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Cemre uçurumdan denize düşecek. Kırgın Çiçekler 10 Ekim Pazartesi bölümünde Cemre ölecek mi? Songül ile Güney ayrılacak mı? Ayrıntılar haberimizde.

Kırgın Çiçekler 54. Bölümde Meral gözlerini açacak ve yine Meralliğini yapacak. Defne ile Cemre uçurumun kenarında karşılaşacaklar ve Cemre uçurumdan denize düşecek. Güney ile Songül ayrılacak.

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Kırgın Çiçekler dizsinin başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker yer alıyor. Kırgın Çiçekler  bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümde sevinç ve korku dolu anlar bir arada yaşanıyor. Meral'in gözlerini açmasına sevinen kızlar Cemre'nin uçurumdan düşmesi ile birlikte şoke olacak. Kırgın Çiçekler 54. yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi ekrana geliyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 54. BÖLÜM FRAGMANI


KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Songül, büyük bir öfkeyle Kader'i hayatından siler. Kızlar da ondan uzak durunca Kader büyük bir suçluluk duygusuyla yapayalnız kalır. Neriman üstü kapalı Nazan'ı tehdit eder. Nazan her şeyin ortaya çıkmasından çok korkmaktadır. Büyük fırsat yakaladığını düşünen Neriman karşısında Feride'yi bulunca tedirgin olur. Kemal, Eylül'ün peşine düşer. Cemre, Defne'nin evlatlık olduğunu öğrenir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Defne hayatının gerçekleriyle yüzleşir.