Kırgın Çiçekler'de dizinin konusu neredeyse sadece tacizci Kemal üzerine kurgulanmaya başlandı. Kırgın Çiçekler 6 Şubat Pazartesi fragmanı Kemal'in planlarına sahne oluyor. Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanında Eylül'ü kaçıran Kemal ipleri eline geçiriyor. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve Kırgın Çiçekler 69. son bölüm özeti haberimizde.

Kırgın Çiçekler yayınlanan 70. bölüm fragmanıyla izleyicilere oldukça dram yüklü dakikalar yaşatmaya devam edecek. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümde izleyenlerin nefesi kesilecek. Yeni bölümde Kemal, Eylül'ü kaçırarak hapsediyor ve planlarını bir bir işlemeye başlıyor. İşte, Kırgın Çiçekler 70. yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Kemal, Eylül'ü eve götürmek için polisle Atakan'ın kapısına dayanır. Feride, Eylül'ü kurtarmak için bir çözüm bulmak zorundadır. Defne gerçek ailesini bulmak için Neriman'la sıkı bir pazarlığa girer. Meral'in Mert'le buluşması kızlardan tepki alır. Zehra, Selin'den para sızdırmak için Songül'e karşı iş birliği yapmaya karar verir. Eylül, Kemal onu eve götürecek korkusuyla Atakan'la kaçmaya karar verir. Temyiz davasının aleyhine çıkacağını öğrenen Kemal, hapse girmemek için korkunç bir plan yapar…

DİZİNİN KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.