ATV'nin uzadıkça izleyenleri sıkan dizisi Kırgın Çiçekler 30 Ocak Pazartesi fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler 69. bölüm fragmanında Kemal Eylül'ü ele geçiriyor. Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak gibi isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı izleyenleri dehşete düşürecek görüntülerle geliyor. Kırgın Çiçekler son bölüm fragmanı haberimizde.

Kırgın Çiçekler 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler'in 69. bölümde neler olacak?

68.BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Kırgın Çiçekler 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinin başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç ve Cansu Fırıncı gibi isimler yer alıyor.

Kırgın Çiçekler 68. yeni bölüm fragmanı ile 23 Ocak Pazartesi saat 20:00'da ATV ekranında...

KIRGIN ÇİÇEKLER 69. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 68. BÖLÜM ÖZETİ
Nazan, Defne'yi yetimhaneye bırakıp gider. Defne kızların odasında sinir krizi geçirir. Nazan'a iyice bilenerek Serkan'a evlatlık oldukları gerçeğini söyler. Serkan, Nazan'ın karşısına dikilerek hesap sorar.

Sadullah'ın evlilik kutlaması yapılırken Zehra ve Songül arasında ipler gerilir. Kemal, Mesude'nin yasal haklarını üzerine alır. Yetimhaneye gelerek Eylül'ü almak ister. Feride ve kızlar korku içinde köşeye sıkışır. Eylül, Kemal'le eve dönmemek için bir çözüm bulmak zorundadır.