Kırgın Çiçekler 41. son bölüm ile ekrana geldi. Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Kırgın Çiçekler 41. bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Kırgın Çiçekler'de bu hafta yaşananlar; Nazan şikayetçi olmayınca serbest kalan Cemre, kızlarla kavga ederek yurdu terk etmek ister. Seher'in şartlı tahliyesi Meral'i sevince boğar.Kemal'e boşanma davası açan Mesude, Kemal'in bütün ısrarına rağmen kararlıdır. Selin ile kavga eden Banu merdivenlerden düşer. Kader, Selin'i suçlayınca Güney'i karşısında bulur. Cemre'nin mirasını öğrenen Zeyno ise Nazan'ı köşeye sıkıştırır...
 
 KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Eylül, Nazan'la yüzleşen Mesude'nin artık gerçekleri öğrendiğini düşünmektedir. Kemal ve Eylül tarafından sıkıştırılan Mesude, herkesi şaşırtan bir karar alır. Ekrem'in karısı tarafından edilmesi Banu'yu ümitlendirir. Anne ve babasının boşanma kararı Güney ve Kader'i karşı karşıya getirir. Songül, sevgilisi ve arkadaşı arasında kalır. Ekrem ise kendini affettirmek için karısının peşindedir. Banu'nun yaptıklarından çok utanan Kader, ona engel olmak istemektedir. Şartlı tahliyesini isteyen Nazan, mahkemeye çıkar. Herkes heyecan içinde davanın sonucunu beklemektedir.