Kısmetse Olur Halk Oylaması bu gece açıklanacak ve iki aday koruma altına alınacak. Peki hangi adaylar koruma altına alınacak? Kısmetse Olur Halk Oylaması Sonucunda hangi gelin ve damat adayları birinci olacak? Semih, Adnan, Gökhan ve kızlar birbirine girdi? Ayrıntılar haberimizde.

Kanal D’de dün ekranlara gelên 'Kısmetse Olur’un 240. bölümünde gelin adayları arasında büyük bir kavga yaşandı. Didem, Hazal’ın ikili oynadığını ve Aycan ile arkadaşlığının samimi olmadığını belirtti. Bu sözlere sinirlenen Hazal, Didem’e yüklenmeye başladı. Olaylara Aycan da katılınca olanlar oldu. Yakın arkadaş olan Aycan ve Hazal, Didem’e saldırdı. Bu olayın ardından Didem gözyaşlarına boğulurken, Aycan ve Hazal ise uyarı aldı.

Semih Kurtulmuş ise öfkeden deliye dönecek ve damatlar evini darmadağın edecek. Bu arada Metehan ve Semih'te birbiriyle çok sert şekilde kavgaya tutuşacak.

Kısmetse Olur 242.Bölüm Fragmanı Yayında! Metehan ve Semih arasında ilk gerginlik boy göstermeye başlıyor! Erkekler kızlar için birbirine girmeye başladı. Kızlar evi de erkekler evi de çok gergin. Milyonların karşısında yapılan ve argoya varan sert tartışmalar sosyal medyada da tepki topluyor.  Hazal’ın ikili oynadığını ve Aycan ile arkadaşlığının samimi olmadığını iddia eden Didem'e Hazal'ın tepkisi sert oldu. Eleştiriler üzerine Aycan ve Hazal, Didem’e saldırdı. Hazal’ın “Evin en popüler kızı benim” dediğini iddia eden Didem tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu. Bu tartışmadan sonra gelinler evinde gruplaşmalar da daha çok netleşmeye başladı. Herkes tarafını belli ediyor. Yakın arkadaş olan Aycan ve Hazal, Didem’e saldırdı. Saldırı görüntüleri ise yayınlanmadı.

AYCAN VE HAZAL'A UYARI

Saldırının ardından Didem gözyaşlarına boğulurken Aycan ve Hazal ise uyarı aldı. Bu olayların ardından Didem’i sevgilisi Adnan öpüp sarılarak teselli etti.

BU GECE HALK OYLAMASI VAR

1 Ekim 2016 Cumatesi gecesi Kısmetse OLur'da halk oylaması sonucu açıklanacak. Hbalk oylamasıyla bir gelin adayı ve bir damat adayı koruma altına alınacak ve elenmekten kurtulmuş olacaklar. 

KISMETSE OLUR ELEME GECESİ FRAGMANI 2 EKİM PAZAR




Kısmetse Olur'da Bu hafta kim elenecek? Her hafta olduğu gibi bu hafta da kimin eleneceği belli değil. Ancak Eğer iddia doğruysa bu hafta Kısmetse Olur evine Ayça Ekin gelebilir.