Kanal D'nin skandal yarışması Kısmetse Olur 11 Aralık Pazar kim elenecek? Kısmetse Olur 11 Aralık Pazar haftanın finalinde elenecek isim belli oldu mu? Kısmetse Olur bu hafta Hazal elenecek iddiaları doğru mu? Kısmetse Olur 11 Aralık Pazar fragmanında şok eden sahneler merak uyandırdı. Kısmetse Olur 11 Aralık Pazar elenen ve gelen isim, eleme gecesinin detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur’un bu haftaki final fragmanı bomba etkisi yarattı. Seda Akgül'ün elenecek kişi sayısını söylemesi ardından adayların büyük bir şaşkınlık yaşadığı göze çarptı. Son iki haftadır hafta içerisinde yaptığı sürprizlerle adından söz ettiren Kısmetse Olur'un final fragmanını izleyenler, “Hazal mı elenecek?” sorusunu sormaya başladı. Peki, bu soru işaretine neden olan görüntülerde neler var? İşte, Kısmetse Olur eleme fragmanı ve detaylar! 

Son iki haftadır hafta içerisinde yayınlanan bölümlerinde yapılan kötü sürprizlerle adayları strese sokarken ekran başındakileri meraklandıran Kısmetse Olur’un haftanın final fragmanında şaşırtıcı gelişmeler var. Program sunucusu Seda Akgül, eve bu kez 3 ismin birden veda edeceğini açıklıyor, şok olan adaylar gözyaşı döküyor. Özellikle yakın arkadaş olan Aycan ve Hazal’ın birbirlerine sarılarak ağlaması, kafalarda soru işareti bırakıyor: Kısmetse Olur’dan Hazal mı elenecek?

Kısmetse Olur 11 Aralık Pazar Haftanın Finali Fragmanı İzle

İşte, programın takipçilerinin bu soruyu sormasına neden olan Kısmetse Olur eleme fragmanı ve hafta içerisinde yaşananların kısa bir özeti! Kısmetse Olur’a damga vuran olay damatlar evinde gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta gelin adayları evinde duyulan siren sesinin bu kez damatlar evinde çalması, hem gelin hem de damat adayları arasında tedirginlik yarattı. “Herkes yine bir veda mı?” derken ekranda beliren yazı kafalarda soru işareti bıraktı. Yazıda eve yeni damat adaylarının konuk olarak geleceğinin yazması ve Seda Akgül’ün “Sevdiğiniz bir damat adayı eve veda edebilir?” açıklaması sonrasında ne yapacaklarını bilemeye gelin adayları, kısa bir süre sonra 3 damat adayıyla birden tanıştı. Sordukları sorularla adayları tanımaya çalışan gelin adayları, arasında bir oylama yapıldı. Oylama sonucunda eve giren isim Gürkan oldu. Ancak damat adaylarından her hangi biri elenmedi. 

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'un son eleme gecesi 4 Aralık gecesi yapıldı. Haftanın olaylarının tartışıldığı ve seslerin yükseldiği gecenin sonunda eleme potasına kalan isimler Nazlı ve Şahin oldu. Nefeslerin tutulduğu anlarda önce 10 bin TL’lik ödülün sahibi belli oldu, ardından elenen isim açıklandı. Damat adayı Semih'in 10 bin TL'lik çeki almasıyla damat adayları evi koruma altına alınmış oldu. Böylece eve veda eden isim Nazlı oldu.