Kısmetse Olur 12 Aralık elemesi her hafta gündüz yapılıyordu. Ancak Kanal D yayın akışının değişmesi sebebiyle Kısmetse Olur eleme yayını bu kez gündüz yerine gece yapıldı. Kısmetse Olur eleme gecesine damga vuran olay hafta boyunca olduğu gibi Ayça ile eski nişanlısının görüntüleri oldu. Hem damat adayları hem de gelin adayları Ayça'yı ağır bir dille eleştirirken Ayça rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Ardından Kısmetse Olur eleme gecesinde izleyicilerin SMS'leri sonucu koruma altına alınan isimler belli oldu. Damat adaylarından Erdem, gelin adaylarından ise Daniella koruma altına alındı.

Haftalardır koruma altına alınan Ayça beğen ise hafta içi yaşanan skandalların ardından koruma altına alınmadı. Ayça Beğen aynı zamanda elenmesi için damatlar tarafından isminin yazılması üzerine de şok oldu. 

Kısmetse Olur yarışmasında durum şu şekilde gerçekleşti:

İlk dokunulmazlığı kazanan yarışmacılar Eser ve Cansel oldu. Eser ve Cansel elenmekten kurtuldu.

SMS'ler sonucu dokunulmazlığı Erdem ve Daniella oldu. Böylece Eser, Cansel, Daniella ve Erdem 12 Aralık eleme gecesinde elenmekten kurtulmuş oldu.

Gelinler evinde kalan kızlar elenmesi için Ercan'ın adını yazdı. Damatlar ise Ayça'nın adını yazdı. 

10 bin liralık ödülü SMS birincisi olan Cansel aldı. Cansel birinci olunca Gelinler evi koruma altına alınmış oldu. Böylece Ayça elenmekten kurtulurlen, damatlar evinden Ercan elenmiş oldu.

Elenen Ercan'ın yerine Damatlar Evine Gürkan Demirci geldi.

Ayça'nın elenmekten kurtulması Emre'yi çıldırttı...

GÜRKAN DEMİRCİ KİMDİR?
Kısmetse Olur eleme gecesi