Kısmetse Olur 252. Bölüm Fragmanı yayınladı. Kısmetse Olur 13 Ekim Perşembe günü neler yaşanacak? Ayça'nın kolyesi kimin arabasında kaldı. Kısmetse Olur gelin adayları neden birbirine girdi? Kısmetse Olur Haberleri büyük sürprizlerle dolu.

Kısmetse Olur reytinglerinin baş aşağı düşmesi üzerine kurtarıcı olrak programa alınan eski sezonun süper gelin adayı Ayça Ekin Beğen geldiği hafta ortalığı fena karıştırdı. Aycan'a "Bu dakikadan sonra Gökhan'a talibim" diyen Ayça Beğen gelinler evini fena dağıttı. Skandal üstüne skandal yaşanan Kısmetse Olur'da görünen o ki Ayça ve Mehtap'ın gelmesiyle çok daha fazla skandal yaşanacak gibi görünüyor.

Bu arada evlenip boşandığı ortaya çıkan ve büyük tepki alan Didem zor günler geçiriyor. Hem gelin adayları hem de damat adayları Didem'e tepki gösterdi. Didem gelinler evinde dışlanmış durumda ve bu hafta sonu yapılacak Kısmetse Olur Eleme Gecesi ne yapacağı merak konusu.

Adnan henüz Didem'i bıraktığını söylemedi ancak bu ilişkinin devam etmesi mümkün görünmüyor. Adnan Didem ilişkisi sosyal medyada da çok tartışılan konulardan biri haline geldi.

Gökhan ile Ayça Beğen arasındaki tatlı atışmaları yeni bir aşkın doğduğu şeklinde de yorumlandı. Önümüzdek Günler Kısmetse Olur Ayça Gökhan aşkı ile çalkalanabilir.

İŞTE KISMETSE OLUR 13 EKİM TANITIMI



Kısmetse Olur 13 Ekim Fragmanı Yayınlandı 252. Yeni Bölüm Fragmanı...