Kısmetse Olur 253. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışması Kısmetse Olur 14 Ekim Cuma Bölümü ile ekrana gelecek. Skandalların birbirini kovaladığı Kısmetse Olur Son Bölüm heyecanlı tartışmalarla ekranlarda olacak.

Kısmetse OLur'a yeni gelen Ayça Ekin Beğen ve Mehtap Taşkıran ipleri ellerine aldılar. Artık her gün her tartışmanın içinde bu ikili var. Gökhan'la çıkacağını açıklayan ve Aycan'a meydan okuyan Ayça'ya Mehtap "Sen Gökhan'dan daha yakışıklı erkeklerle çıktın, şimdi Gökhan'a nasıl baıyorsun" diye sordu. Mehtap böylece aslında Kısmetse Olur'un nasıl bir oyun olduğunu da ima etmek istedi ya da ağzından kaçırdı.

Ayça ise şuh hareketler yaparak öyle bir cevap verdi ki gelinler evi şok oldu. Ayça kendisini eletiren daha doğrusu uyaran Mehtap'a "Bizim çocuğumuzun adı bile belli. Çocuğumuzun Adı Gökay olaca. Gökhan'ın "Gök"ü ile Ayça'ın "Ay"ı dedi. Bu ifade hem gelinler evinde hem de damatlar evinde şok etkiis yaratırken sosyal medyada da Ayça'ya tepki yağdı.

Bu arad Gamze, Aykut, Mehtap arasında yaşanan dialoglar da şok etti. Mehtap Aykut'a "seni kafaya takarsam alırım zaten" dedi. Bu küçümser tavıra Aykut sadece gülerek cevap verdi.

Kısmetse Olur Ayça

KISMETSE OLUR 14 EKİM CUMA TANITIMI