Kanal D Kısmetse Olur 15 Ekim Cumartesi Halk Oylaması sonucu nasıl gerçekleşecek? Kısmetse Olur 254. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur Halk Oylamasında birinci gelen isimler kimler olacak? Kısmetse Olur Halk Oylaması sonucu ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Daha önceki Kısmetse Olur Haberi yine Mehtap ve Ayça'nın yarışmaya getirdiği ivmeyle ilgiliydi. Beklenen ilgiyi görmeyen Kısmetse Olur yeni sezon reytindeki başarısızlığını kurtarmak için Ayça Ekin Beğen ve Mehtap Taşkıran'ı yeniden getirmişti. Kısmetse Olur 15 Ekim 2016 Cumartesi halk oylaması sonucu merak edilirken Ayça ve Mehtap'ın yarışmaya devam edip etmeyeceği de tartışmalı konulardan biri.

GÖKHAN'DAN SANA KOCA OLMAZ AYÇA!

Yarışmaya gelir gelmez Gökhan'a kancayı takan hatta "arabanda kalan kolyemi ver" diyerek gelinler evinde herkesin ağzını açık bırakan Ayça'ya bu gün Mehtap'tan şok bir tepki geldi. Mehtap Ayça'ya "Gökhan'dan sana koca olmaz" diyerek Ayça'yı gerdi. Peki Ayça Gökhan aşkı nereye kadar gidecek? Kim kimi yarı yolda bırakacak?

Mehtap ise açgözlülüğyle şok edecek. Adnan'a mı talipsin Aykut'a mı sorusuna Mehtap'ın verdiği cevap gelinlerin ağzını açık bırakacak. Mehtap "ikisini de beğeniyorum" diyerek sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Kısmetse OLur Ayça Mehtap

Mehtap bu kadarla kalmayacak ve "sıcakkanlılık bende, güzellik bende, cilve de bende" diyerek taliplerinin gönlünüçelmeye çalışacak. Tüm bu gelişmelerin ışığında 15 Ekim Kısmetse Olur Halk Oylamasının sonucu merakla bekleniyor. Kısmetse Olur 16 ekim Eleme gecesi öncesi halk oylamasında kimin birinci olarak koruma altına alınacağı büyük önem taşıyor.Kısmetse Olur koruma altına alınan isimler eleme gecesine rahatlamış olarak girecekler.

KISMETSE OLUR 15 EYLÜL HALK OYLAMASI FRAGMANI



Kısmetse OLur Halk oylaması ile ilgili tüm gelişmeleri haberimizde takip edebilirsiniz. Bu arada unutmadan Didem ve Aykut arasındaki gerginlik ve iplerin kopmasının halk oylamasını nasıl etkileyeceği de ayrı bir konu olarak önümüzde duruyor. Halk bu iki ismi koruyacak mı yoksa yarışmadan gitmelerin mi isteyecek. Bu sorunun cevabı da yarın akşam belli olacak.

KİMLER KORUMA ALTINA ALINDI

15 Ekim 2016 Cumartesi gecesi yapılan halk oulamasında Hazal birinci oldu ve halk tarafından koruma altına alındı. Erkekler evinden ise Semih koruma altına alınan isim oldu. Böylece Semih ve Hazal halk tarafından koruma altına alındı ve elenmekten kurtuldular.

Hazal ve Semih haftanın birincileri olarak birlikte yemeğe gidecek isimler oldu. Hazal, Mehtap'ın ödül yemeğine gitmesini istedi. Semih'de Aykut dedi. Böylece Aykut ve Mehtap'da birlikte yemeğe gimeye hak kazandılar.

Semih ile Hazal, Mehtap ile de Aykut birlikte ödül yemeği yediler.