Kısmetse Olur 16 Ekim 2016 Pazar kim elendi sorusunun cevabı muhteşem bir bölümle geliyor. Kısmetse Olur 16 Ekim kim elendi? Kısmetse Olur bu hafta kimler birinci olacak, Kanal D Kısmetse Olur kimler elenecek ve bu hafta Kısmetse Olur kimler geri gelecek? Ayrıntılar haberimizde.

Kısmetse Olur 254.Bölüm Fragmanı yayında! Mehtap ve Aykut romantik ödül yemeğinde yakınlaşıyorlar. Peki Kısmetse OLur'da bu haftaki haftanın finalinde hangi gelin adayı ya da damat adayı elenerek yarışmaya veda edecek. Bu hafta iki yarışmacının birden gidebileceği de syleniyordu bu olay gerçek olacak mı?

Bu hafta gelin adayları ile damat adayları arasındaki gerginlik had safhaya ulaştı. Aycan kime "yaver olduğun gün değil, krak olduğun gün görüşelim" dedi.

Ayça ve Mehtap'ın gelinler evine gelmesiyle ortalık yeniden şenlendi. Geçen sezon sevgilisini aldattığı için çok zor günler geçiren, arkadaşları tarafından da dışlanan Ayça Ekin Beğen bu sezonda da ortalığı kasıp kavuruyor.

Mehtap damatlar evinde birden fazla erkekle ilgilendiğini söylerken, Ayça ise çoktan Gökhan'a kancayı taktı bile. Ancak Mehtap Gökhan'dan Ayça'ya koca olmayacağı yönünde hayli iddialı.

KISMETSE OLUR 16 EKİM ELEME GECESİ FRAGMANI