Kısmetse Olur 18 Aralık Pazar kim elenecek kim gelecek? Seda Akgül'ün sunduğu Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen skandal yarışması Kısmetse Olur elenen yarışmacı belli oldu mu? Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında gergin anlar yaşanıyor. Kısmetse Olur bu hafta kim ya da kimler elenecek kim gelecek? Ayrıntılar haberimizde.

Kanal D’nin ve ekranların en çok seyredilen evlilik programı Kısmetse Olur’un haftanın finali programı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde hafta finaline 3 çift girerken elemede tek çift kalıyor.

RABİA ÇILDIRDI

Gökhan’la Sibel arasındaki aşk iddiları dillenince çılgına dönen Rabia “Seviyorsan seviyorum, sevmiyorsan sevmiyorum de” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Kısmetse Olur 18 Aralık Fragmanı izle

DİDEM BAYILDI

Bir dargın bir barışık ilişkilerini yürütmeye çalışan Adnan ve Didem arasında eleme gecesinde kaos yaşanıyor. Didem çılgına dönüp “Yeter artık biterse bitsin” diyerek yüzüğü masaya bırakıyor. Bu üzüntüye dayanamayan Didem daha sonra bayılıyor. Tüm adaylar tedirgin oluyorken Adnan Didem’in yanına gelip onu ambulansa götürmek için harekete geçiyor.
Kısmetse Olur yeni bölümü ile bu akşam saat 23.45’te Kanal D ekranlarında…

Kısmetse Olur kim elendi? | 18 Aralık haftanın finali neden olmadı?

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi sorusu yanıtsız kaldı. 18 Aralık'ta Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un son bölümünde Kayseri'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle eleme yapılmadı. Kısmetse Olur'un yeni bölümünde haftanın finali yapılmazken yarışmadan elenen isim önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kısmetse Olur'un 17 Aralık günü yapılması gereken halk oylaması Kayseri'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti. Kanal D'nin resmi internet adresinde yayınlanan 307. bölüm fragmanında haftanın finalinin yapılmayacağı duyuruldu. Pazar gecesi yeni bölümüyle ekrana gelen Kısmetse Olur'da Onur gelin adayları ile yakınlaşması evde "nispet" krizi yaşanmasına neden oldu. Mehtap'ın Adnan ile ilgili yaptığı çarpıcı yorum dikkatlerden kaçmazken gelin adayı Adnan için "Geçen senenin ezik profili Adnan'dı bu sene ne olduysa içine bir aslan kaçmış" ifadelerini kullandı.