Kanal D'nin Seda Akgül'ün sunuculuğunu yaptığı yarışması Kısmetse Olur 18 Ekim Salı bölümü yayınlandı. Kısmetse Olur 256. bölüm fragmanı heyecanlı dakikalara sahne olacak. Kısmetse Olur son bölüm Semih ve Hazal'ı şaşkına döndürecek gelişmeler olacak. Ayrıntılar haberimizde.

Kısmetse Olur'da Ayça ve Gökhan arasındaki samimiyet, Aycan'ı rahatsız edecek. Ancak Ayça duracak gibi görünmüyor. Sırf reytingi kurtarsın diye yarışmaya geri çağrılan Ayça gerginliğin artması için rolünü çok iyi oynyor.

Kısmetse Olur 256.Bölüm Fragmanı yayınlanır yyaınlanmaz sosyal medyada bomba gibi patladı. Hazal'ın annesi Kısmetse Olur evine geliyor ancak Hazal ve Semih'i beklenmedik bir gelişme daha bekliyor!

Gamze, Semih'e hisleri olduğunu itiraf ediyor!

KISMETSE OLUR 18 EKİM SALI TANITIMI

 

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA NELER OLDU KİMLER GİTTİ?

Kısmetse Olur evinde dün halk oylamasında birinci olan Semih'in ardından bugün de Adnan gelin adayları tarafından koruma altına alındı. Gelinler evinde de Mehtap damat adayları tarafından koruma altına alındı. Böylece Semih, Adnan, Hazal ve Mehtap koruma altına alınan iismler oldu.

Damatlar evinden elenmek için en çok oyu alan isim Arif oldu.

Gelinler evinden ise elenmek için en çok oyu alan isim  Leyla oldu.

Arif ve Leyla elenmek üzere adları yazılan iki aday oldu. Kısmetse OLur'da elenmesi için en çok oyu alan isimler Arif ve Leyla oldu.

Zarftan iki adayın elenmesi çıktı.

10 bin liralık ödül Hazal ve Semih arasında paylaşıldı.

Arif ve Leyla Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isimler oldu.