Kanal D'nin izdivaç benzeri skandallarıyla ünlü yarışması Kısmetse Olur 19 Ekim Çarşamba Fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur 257. Bölüm Ayça'nın gözyaşlarına sahne olacak. Ayça Beğen'in havası çabuk sönecek ve Gökhan Ayça'ya "seni istemiyorum" diyecek. Kısmetse Olur 19 Ekim izle.

Kısmetse Olur'da skandalların ardı arkası kesilmiyor. Özellikle Ayça ve Mehtap'ın gelmesiyle Kısmetse Olur Evi'nde kimin eli kimin cebinde belli olmamaya başladı. Kısmetse Olur'da bu gün hangi gelin adayı hangi damat adayına aşkını ilan etti ve ne cevap aldı şok olacaksınız.

Kısmetse OLur Evinde damat adayları birbirine girecek. "Adam ol" diyen damat adayı mı ararsınız, "ben zaten kabadayıyım" diyen damat adayı mı? Neler yok ki. Aykut'la Şahin kimin yüüznden birbirine girecek. 

Bu arada geçen hafta yarışmaya dahil olan ve Kısmetse Olur reytingini kurtarmakla görevli olan Ayça Beğen şok olacak. Gökhan'ın peşinden koşan ve onu mutlaka elde edeceğine inanan Ayça tam anlamıyla rezil oldu. "Gökhan'dan vazgeçiyorum" diyen Ayça'ya Gökhan'ın cevabı çok kötü oldu. Gökhan Ayç'ya "Zaten seni ben istemiyorum,isteseydim seni hayatıma alırdım" dedi. Gökhan'ın bu tepkisi üzerine Ayça gözyaşlarına boğuldu.

KISMETSE OLUR 19 EKİM ÇARŞAMBA TANITIMI



Kısmetse OLur 19 Ekim Çarşamba günü tüm yaşananları yarın Kısmetse Olur Haberleri sayfamızda takip edebilirsiniz.

Kısmetse OLur 19 Ekim

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA NELER OLDU KİMLER GİTTİ?

Kısmetse Olur evinde dün halk oylamasında birinci olan Semih'in ardından bugün de Adnan gelin adayları tarafından koruma altına alındı.

Gelinler evinde de Mehtap damat adayları tarafından koruma altına alındı. Böylece Semih, Adnan, Hazal ve Mehtap koruma altına alınan iismler oldu.

Damatlar evinden elenmek için en çok oyu alan isim Arif oldu. Gelinler evinden ise elenmek için en çok oyu alan isim  Leyla oldu. Arif ve Leyla elenmek üzere adları yazılan iki aday oldu.

Kısmetse OLur'da elenmesi için en çok oyu alan isimler Arif ve Leyla oldu. Zarftan iki adayın elenmesi çıktı. 10 bin liralık ödül Hazal ve Semih arasında paylaşıldı.

Arif ve Leyla Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isimler oldu.