Kısmetse Olur 19 Kasım Cumartesi fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur 284. bölüm fragmanı şok olaylara sahne olacak. Kısmetse Olur yeni bölüm halk oylaması sonucu belli oldu mu? Kısmetse Olur halk oylaması sonucu ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

Her bir anı çok büyük bir ilgiyle izlenen Kısmetse Olur’un 284. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Kısmetse Olur son bölümde ödül yemeği için baş başa kalan Semih ile Hazal’ın bu yemekte neler konuşacağı en çok merak edilen konular arasında… Barışacaklar mı yoksa tamamen kopacaklar mı?

GÖKHAN EVİ SARSTI

Rabia ile ilişkisi devam eden Gökhan’ın iki kadınla ortaya çıkan fotoğrafı evde kriz yaratıyor. Gökhan fotoğrafları doğrularken Rabia’nın neler söylediği ise merak ediliyor.

KISMETSE OLUR 19 KASIM FRAGMANI İZLE

 

Kısmetse Olur'un güzel sunucusu Seda Akgül'ün hayatıyla ilgili de yeni gelişmeler gün yüzüne çıkmaya başladı. Her ölümünde ayrı bir skandal yaşanan Kısmetse Olur'da bu hafta kimlerin koruma altına alınacağı ve kimin eleneceği merak konusu olurlen şok gelişmeler yaşanıyor.

Seda Akgül Boşandı

Seda Akgül boşandıKanal D’de yayınlanan “Kısmetse Olur” programının sunucusu Seda Akgül, 8 Mart’ta evlendiği Avram Habib’ten boşandı.Hürriyet Haber24 Temmuz 2016 - 02:17:19Seda Akgül boşandı

Seda Akgül, 1,5 yıllık beraberliğin ardından nikah masasına oturduğu Avram Habib’le yollarının ayrıldığını Facebook paylaşımıyla duyurdu. “Sevgili dostlar, eşimle ayrıldığım doğrudur” diyen Akgül, devamındaki sözleriyle evliliğin ihanet yüzünden bittiği ihtimalini akıllara getirdi: