Kanal D'nin skandal yarışması Kısmetse Olur 258. Bölüm şok tartışmalara sahne olacak. Kısmetse Olur 20 Ekim Perşembe tanıtımı yayınlandı. Kısmetse Olur 20 Ekim fragmanı çok özel görüntülerle geldi. Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı izle.

Kanal D'nin seksi sunucu Seda Akgül'ün sunduğu yarışması Kısmetse Olur son bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Ekim 2016 Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümde Kısmetse Olur'da Gamze kraliçe seçilirken, Şahin ise kral oldu. Ellerinde oyuncak bebeklerle gezen Gamze ve Şahin gerçek bir bebek hayali kurduklarını itiraf ettiler. Gamze Şahin ilişkisi nereye gidiyor gelecek günler gösterecek.

Kısmetse Olur yeni bölüm ayrıca Didem'in Adnan'ı çok özlediğini itiraf ettiği sahnelere yer verecek. Didem ve Adnan ilişkisi nereye gidiyor? Adnan Didem'in yakınlaşma çabalarına cevap verecek mi? Kısmetse Olur 20 Ekim 2016 Perşembe günü yayınlanacak bölümde bu soruların cevap bulacak.

KRALİÇE GAMZE KRAL ŞAHİN

Evde kral ve kraliçe seçimleri yapılıyor ve bu seçimlerden Gamze ve Şahin galip geliyor. İkilinin seçilmesi yakınlaşmayı da beraberinde getiriyor. Aykut ikilinin dışarıda geçirdiği vakitleri seyredince adeta beyninden vurulmuşa dönüyor.

KISMETSE OLUR 258. BÖLÜM FRAGMANI 20 EKİM PERŞEMBE



Kısmetse OLur 20 Ekim Perşembe günü bomba gibi gelişmelerl ekranda olacak.

Kısmetse OLur 20 Ekim