Kısmetse Olur 246.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kanal D Kısmetse Olur 6 Ekim Perşembe günü neler yaşanacak? Kızlar Evine hangi üç erkek çelenk getirdi. Sunucusu Seda Akgül'ün eski kocası hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle tartışmanın odağına gelen Kısmetse Olur yeni bölüm izle.

Kanal D'de, yapımını Production House'un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” isimli evlilik tarzı programda şok gelişmeler yaşanacak.

Kanal D ekranlarında 6 Kasım 2016 Perşembe günü yayınlanacak olan Kısmetse Olur 246.Bölüm Fragmanı Yayında! Kısmetse Olur'da tansiyon yükseliyor! Şahin ve Gamze arasında tartışma çıkıyor!

Gamze, Şahin'i karşısına alıyor ancak bu durum Aykut'u çileden çıkarıyor! 

AYCAN ÇİLEDEN ÇIKTI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının bu haftaki bölümünde Gökhan, Rabia için sürpriz yemek hazırladı ve Rabia'ya akşını itiraf etti.Gökhan’ın aşkını itiraf etmesine dayanamayan Aycan, kıskançlıktan çıldırdı. Adeta saçını başını dağıtan ve etrafa sataşan Aycan, bir kavganın başlamasına ramak kala sakinleşti. Yaşanan bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.



KISMETSE OLUR 246. BÖLÜM FRAGMANI İZLE