Kanal D'nin skandal fabrikası yarışması Kısmetse Olur 247. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Kısmetse Olur 7 Ekim Cuma günü yayınlanacak bölüm bomba gibi geliyor. Eleme gecesinden bir gün önce Kısmetse Olur yeni bölümde neler yaşanacak? Ayrıntılar haberimizde.

Kısmetse Olur 7 Ekim 2016 Cuma günü yayınlanacak bomba gibi bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak. Kısmetse Olur 247. Bölümde neler yaşanacak? Semih'in annesi kime "Semih ben aşık oldum" dedi diye konuştu? 

Kısmetse Olur 8 Ekim Cumartesi halk oylaması öncesinde gelinler evinde de damatlar evinde de ipler iyice geriliyor. Herkes Kısmetse Olur halk oylaması sonucunu merak ederken gelinler evinde dün başlayan gerilim bu gün de devam etti. Bilindiği gibi dün yayınlanan bölümde Didem çileden çıkmış ve saçını başını yolmuştu.

Yine dün yayınlanan bölümde Semih ve Nazlı'nın görüntülerini izleyince gözyaşlarına boğulan Hazal uzun süre kendine gelememişti.

Kısmetse Olur evinde Gökhan'ın Rabia'ya aşkını ilan etmesi ve Semih ile Nazlı'nın kırmızı odada görüşmesi kıskançlıkları had safhaya ulaştırmıştı. Özellikle Gökhan'ın Rabia'ya ilgisini kıskanan Aycan ve Semih ile Nazlı'nın buluşmasını kıskanan Hazal Babalık arasında gerilim dolu sahneler yaşanıyor.

KISMETSE OLUR 247. BÖLÜM FRAGMANI 7 EKİM CUMA

Kısmetse Olur'da heyecan her geçen gün artmaya devam ederken Kısmetse OLur benzeri programların ortaya çıkması reyting savaşlarını kızıştıracak gibi görünüyor. Gelinim Sensin adlı TV programı Kısmetse Olur'un pabucunu dama atacak gibi görünüyor.

KISMETSE OLUR YENİ SEZON YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Bu arada 9 Ekim Pazar günü Kısmetse Olur'da kimin eleneceği de merak edilen konulardan biri. Yarın bu sorunun cevabına biraz daha mümkün olacak. Kısmetse Olur Haberlerini sitemizden takip etmeye devam edebilirsiniz.