Kısmetse Olur eleme gecesi yayınlandı. Kısmetse Olur 25 Aralık Pazar gecesi elenen yarışmacı belli oldu. Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan ilişkisinde beklenmeyen gelişmeler yaşanırken gözler eleme gecesine çevrildi. Kısmetse Olur haftanın finali 25 Aralık Pazar günü ekranlara geldi ve kimin elendiği belli oldu. Ayrıntılar haberimizde.

Kısmetse Olur'da gelinler evine bu hafta damga vuran olay Mehtep'ın diskalifiye olmasıydı. Herkes Mehtap neden diskalifiye oldu sorusunun cevabını ararken bir yandan da haftanın finaline yoğunlaşmış durumdaydı.Gamze ve Mehtap arasında yaşanan kavga sonucunda evdeki diğer adaylar Gamze ve Mehtap arasında oylama yaptılar. Evdeki herkes Mehtap'ın gitmesini ve Gamze'nin yarışmaya devam etmesi yönünde oy verdi. oylama sonucunda Mehtap diskalifiye oldu. 

Kısmetse Olur Mehtap dekolte

Kısmetse Olur yarışmasına erotik kıyafetleri ve dekolteleriyle damga vuran Mehtap'ın diskalifiye olması şok etkisi yaratmıştı. Hatta googleda pek çok kişi Kısmetse Olur Mehtap'ın dekolte fotoğrafları diye arama bile yapması bunun bir göstergesi durumunda.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Elenmek üzere adayların belirlediği isimler bu hafta Aycan Varış ve Turgay oldu. Kısmetse Olur'da Rabia bu haftanın birincisi oldu. Çeki alan Rabia hem 10 bin TL'nin sahibi oldu hem de arkadaşı Aycan'ı elenmekten kurtardı. Turgay ise elenen isim oldu.