Kanal D'nin izdivaç programı Kısmetse Olur 251. bölüm fragmanında skandal üstüne skandal yaşanıyor. Ayça'nın Gökhan'la ilgilendiği iddiası gelinler evini salladı. Ayça Beğen'den Gökhan'la ilgili şok sözler. Kısmetse Olur 11 Ekim'de neler oldu. Kısmetse Olur 12 Ekim'de neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur'da heyecan 251. bölüm ile 12 Ekim Çarşamba günü devam edecek. Kısmetse Olur'da Semih ile Hazal'ın barışmasının ardından yaşanan yeni gelişmelerde 9 Ekim Pazar eleme gecesinde eve veda eden isim ile birlikte yeni gelenlerde belli oldu.

Kısmetse Olur'da bu hafta eve veda eden isim gelin adaylarından Esra Yağan oldu. Kısmetse Olur evine gelen 2 yeni gelin adayı ise geçen sezonun bomba isimlerinden Ayça Beğen ile Mehtap Taşkıran oldu. Kısmetse Olur evinde Didem'in evlilik yaparak boşandığını öğrenince Adnan büyük bir şok geçirdi.

KISMETSE OLUR 251. BÖLÜM FRAGMANI



KISMETSE OLUR SEDA AKGÜL KİMDİR

Seda Akgül (d. 17 Haziran 1971, Ankara), Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber 

bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir. 2016 yılında Avram Habib ile evlendi