Kanal D'nin skandal yarışması Kısmetse Olur 296.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur 3 Aralık Cumartesi Fragmanı sosyal medyayı salladı. Kısmetse Olur 3 Aralık Cumartesi Halk Oylaması sonucu belli oldu mu? Kısmetse Olur kimler koruma altına alınacak? Kısmetse Olur bu hafta kimler elenecek? Detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur evinde bugün izleyicileri şoke eden bir eleme yaşandı. Sevilen programın sunucusu Seda Akgül bir anda eve gelerek, yarışmacıların isimlerinin baş harflerinin yazılı olduğu bir torba çıkarttı ve eleme heyecanı o saniyeden itibaren başladı. Gelin adayları önce bir sürpriz gibi algılarken sonrasında gelişen eleme heyecanı herkese duygu dolu dakikalar yaşattı. Kısmetse Olur evine veda eden isim Didem mi, Rabia mı, Gamze Göktürk mü, yoksa Mehtap mı oldu? İşte, Kısmetse olur evinde bugün yaşanan eleme ve yarışmaya veda eden gelin adayı.

Kanal D’nin her bölümü merak uyandıran evlilk yarışma programı Kısmetse Olur’un olaylı bölümü önce yayınlanan fragmanda aniden çalan siren sesi herkesi şok etmiş, programın sunucusu Seda Akgül’ün açıklaması ardından ekranda yansıyan “arkadaşlarına veda edin” cümlesi şaşırtmıştı. Damat adayı Adnan ve Didem’in yanı sıra ilişkilerini bir dargın bir barışık götüren Rabia ve Gökhan’ın gözyaşı dökmesi, "içlerinden biri mi elenecek?" sorusunu doğurmuştu. İşte, Kısmetse Olur'da bugün yaşananlar ve eve veda eden isim!

Kısmetse Olur 3 Aralık Cumartesi Fragmanı İzle

Kısmretse Olur'da Kim Elendi?

Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde yaşananlar herkesi ekrana kilitledi. 293. bölümün başlarında yapılan anons hem evdekileri hem de ekran başındakileri şok etti. Program sunucusu Seda Akgül, yaptığı çekilişle 4 gelin adayının ismini belirledi, çıkan isimlerden sonra ekrana yansıyan yazı ise sürpriz bir elemenin sinyalini verdi. Hem adaylar hem de ekran başındakiler, “Kısmetse Olur’dan kim elenecek?” sorusuna yanıt ararken Seda Akgül, yeni bir sürprizle gelerek 4 isimden birinin eleneceği haberini verdi. Elenecek ismi belirleyen ise damat adayları oldu. Peki, sürpriz elemede eve veda eden isim kim oldu? Yapılan oylama sonucunda; Rabia 1, Gamze Göktürk 4, Mehtap 3 oy alırken Didem Delen elenmesi yönünde hiç oy almadı. Yapılan oylama sonucunda Gamze Göktürk eve veda etti.

DİDEM DELEN KİMDİR?

Evin baskın karakterlerinden biri olan ve popüler damat adayı adayı Adnan ile ilişki içerisinde olan Didem Delen, 1985 yılında doğdu. Halkla İlişkiler uzmanı olarak görev yapan gelin adayı, 1 kez evlenip boşandı. Kısmetse Olur’un tanıtım bölümünde önce kendini anlatan ardından beklentilerini yanıtlayan Didem Delen, aradığı damat adayını zeki ve eğlenceli olmalı şeklinde tanımlıyor.

RABİA KARACA KİMDİR?

Kısmetse Olur’un iddialı isimlerinden biri olan ve lüks arabalarla çektirdiği fotoğraflarla sık sık gündeme gelen damat adayı Gökhan Sara ile tanıma yolunda olan Rabia Karaca 1994 yılında doğdu. Mankenlik yapan genç gelin adayı, oyunculuktan mezun oldu. Aslen İzmirli olan Rabia Karaca, evleneceği erkeğin maddi durumunun iyi olmasını istiyor.

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'un son eleme gecesi 27 Kasım gecesi yapıldı. Haftanın yüzleşmelerinin ve kritiklerinin yapıldığı gecede eve bir isim veda ederken oylamadan önce yaşananlar herkesi şok etti. Rabia'nın başka bir erkekle yakınlaştığı görüntüler, oylamayı da etkiledi. Nefes kesen bir oylamanın ardından eleme potasına kalan isimler gelinler evinden Rabia, damatlar evinden ise Aykut oldu. Kısmetse Olur'dan elenecek ismi ise 10 bin TL'lik ödülü alan isim belirledi. Haftanın kazananı Hazal olunca, gelinler evi koruma altına alınmış oldu. Damat adaylarından bir isim ise Kısmetse Olur evine veda etti. Damat adaylarından Aykut Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim oldu.