Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusunun cevabı aranırken pazar gecesi saat 22.15'te bu merak sona erecek. Ancak Yayın günü değişen ve Pazar gününe alınan Kısmetse Olur evinden iddialara göre bu hafta Ayça Beğen ile Selçuk eleme adayı olacak. Elenen isim de Selçuk olacak.

Kısmetse Olur evinde ilk defa bir eleme önceden belli olacak ve dışarıya sızdırılan bilgilerle herkes gerçeği öğrenmiş olacak. Bu bilgiler doğru çıkarsa bu defa Kısmetse Olurda köstebek aranmaya başlanacak.

Bu arada Kısmetse Olur evinden kimin gideceği önceden belli olurken kimin geleceği ile ilgili ise herhangi bilgi verilmedi.

Bilindiği giib Kısmetse Olur evinden Emre ile ilişkilerine ihanet karıştırdığı gerekçesiyle Ayça Beğen elenmiş ancak Ayça, raytinglerin düşmesi üzerine yeniden yarışmaya dahil edilmişti.

Instagramdan sızan bilgiye göre Kısmetse Olur evinden bu hafta gelinler evinden Ayça Beğen damatlar evinden Selçuk elenmek üzere ismi çıkan isimler olacak. 

KISMETSE OLUR SELÇUK KİMDİR?


Kısmetse Olur Selçuk

Mehtap'ın 10 bin liralık çeki alması ile birlikte de Ayça kurtulurken Selçuk Aydemir elenen isim olacak.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMDİR

KISMETSE OLUR EVİNİN  DOKUNULMAZLARI

Kısmetse Olur evinde bu hafta şok bir olay daha yaşandı. Kısmetse Olurda dokunulmazlığı Eser'in elinden yarışmanın en zayıf adyı Murat aldı. Gelinler evinde ise gerginlikler sultanı olarak bilinen Mehtap Taşkıran ilk kez alarak dokunulmaz oldu.

Kısmetse Olur Eleme gecesi ile ilgili tüm detayları bu gece dakika dakika haber46'dan takip edebilirsiniz...