Kanal D ekranlarının farklı formatıyla dikkat çeken izdivaç programı "Kısmetse Olur" bugün final bölümü ile ekranlara geldi. Seda Akgül'ün kendine has sunumuyla renklendirdiği Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıt bulduğu gecede hem damat hem de gelin adayları arasında gergin anlar yaşandı. Büyük heyecanın yaşandığı haftanın finali bölümünde hem bayan yarışmacıların hem de erkek yarışmacıların kendi içlerinde belirlediği iki isim hayallerine ve büyük ödüllere veda ederken, elenen isimlerin yerine yeni yarışmacılar katıldı. Peki, 7 erkek ve 7 kadın adayın günün 12 saatini beraber geçirdiği Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

ELENEN İSİMLER KİMLER OLDU?

Geçen haftada olduğu gibi bu hafta da yarışmaya yeni gelen bir isim veda etti. Peki o isim kimdi? Gelin adaylarının elenmesini istedikleri isimler arasına Şermin ve Ceyda yoğunluktaydı. Sonunda elenen isim çoğunluk oy olan Şermin Temiz oldu. Erken evine veda eden isim ise yarışmaya yeni katılan Önder Seyhan bu hafta elenen isim oldu.

ŞERMİN TEMİZ KİMDİR?

ÖNDER SEYHAN KİMDİR?

KISMETSE OLUR EVİNE GELEN 2 YENİ İSİM

Her hafta olduğu gibi bu haftada Kısmetse Olur'da kim elendi? Sorusunun ardından eve gelecek 2 yeni isim kim sorusuna yanıt arandı. Şermin Temiz ve Önder Seyhan elenirken yerlerine Yasin ve Burçak geldi.

KISMETSE OLUR'DA HAFTAYA DAMGA VURAN OLAYLAR

İzdivaç programı 'Kısmetse Olur'da bu hafta öpüşme krizi çıktı. Gelin adayı Melis'in kırmızı odaya çağırdığı Erdem'i öpmeye yeltenmesi sonucunda yaşananlar şoke etti. Erdem, Melis'in Serhan'a söylediklerinden sonra güzel gelin adayına olan tavrını değiştirdi. Melis'le yüzleşen Erdem, Serhan ile ilgili düşünceleri hakkında göndermede bulunarak genç adayın tavırlarından rahatsız olduğunu belli etti. Melis'in elini sıktıktan sonra öpüşmek istemesi üzerine kendisini geri çeken Erdem, hem gelin adayını hem izleyenleri şaşırttı.

Kısmetse Olur'a damga vuran bir diğer olay ise yarışmacıya katılan iki ismin eskiden nişanlı olması oldu. Eski gelin adaylarından Melek, Yasin'in nişanlısı çıktı.5 ay önce ayrıldıklarını açıklayan Yasin, Melek elendikten sonra yarışmaya dahil oldu. Yasin ile Melek aralarına giren üçüncü kişiler yüzünden ayrıldıklarını ifade etti.