Kısmetse Olur 5 Kasım Cumartesi halk oylaması sonucu kimler birinci olarak koruma altına alınacak? Kısmetse Olur 6 Kasım Pazar kim elenecek? Kanal D'nin sevilen yarışma programında Kısmetse Olur 6 Kasım Pazar elenen yarışmacı kim olacak? Seda Akgül'ün sunduğu Kısmetse Olur yeni gelen yarışmacı kim olacak? Ayrıntılar haberimizde.

Kısmetse Olur 6.Haftanın Finali - Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” kimler elendi? sorusunun cevabını bulmasına az kaldı. Yeni adaylar kimler?

Ayça ve Mehtap'ın gelmesiyle hareketlenen Kısmetse Olur evinde bu hafta şok bir gelişme yaşanmış ve Ayça Beğen ile Mehtap ihtar alarak yarışmadan gönderilme riskiyle karşı karşıya gelmişti. Bu olaydan sonra iyice içine kapanan Ayça'nın bundan sonraki planlarının ne olduğu merak konusu oldu.

Aslında Mehtap ve Ayça'nın yarışmaya dahil olmasıyla değişen dengeler Rabia ve Adnan'ın kral ve kraliçe olmasıyla yeniden değişti. Kısmetse Olur'da kral ve kraliçe Adnan ve Didem tüm dengeleri değiştirdi.

KISMETSE OLUR 6 KASIM PAZAR FİNAL FRAGMANI İZLE



Kısmetse Olur'da bu hafta Adnan ve Gökhan'da birbirine girecek. Ayça'ya yapılan hakaretler, Mehtap'ın bir gelin adayı hakkındaki akıl almaz iddiaları, 

Kısmetse Olur eleme gecesiyle ilgili tüm gelişmeler haberimizde olacak.